Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
22 Nisan 2022 - 16:52 - Güncellenme: 22 Nisan 2022 - 17:08 G: 22 Nisan 2022 - 17:08

Eynesil Belediyespor 3.Lig’de

Tarihinde ilk kez Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Grubunda mücadele eden ve ligi normal sezonda Şampiyon bitiren Eynesil Belediyespor Playoff grubunuda lider bitirerek 3. Lige adını yazdırdı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Eynesil Belediyespor 3.Lig’de

Play Off grubunda bugün Bingöl İlçe Stadında Doğubeyazıt Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak 4 puan ile grubu birinci sırada tamamladı ve lig vizesini aldı. Karşılaşmanın ilk devresi 0-0 berabere sonuçlanırken ikinci yarıda Eynesil Belediyespor 1-0 öne geçtiği karşılaşmada son 10 dakikaya 1-1 skor ile girdi. Beraberliği koruyan Eynesil karşılaşmadan istediği sonucu alarak tarihinde bir ilke imza atmış oldu.

BULANCAKSPOR PLAY OUT OYNAYACAK

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Liginde iki Giresun takımı kontenjanı olacağından Eynesil Belediyespor'un TFF 3. Lige çıkmasının ardından Görelespor ligde kalırken, 1926 Bulancakspor Süper Amatör Ligi şampiyonu ile play out maçı oynayacak.

Yıldız Haber Gazetesi olarak Eynesil Belediyespor’a 3. Lig’de başarılar dileriz.

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!