ESNAFLAR İÇİN BÜYÜK GÜN!

YAŞAM 23.07.2021 - 17:40, Güncelleme: 23.07.2021 - 17:40 3738+ kez okundu.
 

ESNAFLAR İÇİN BÜYÜK GÜN!

Yaklaşık 1 ay önce başlayan Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifinin seçim maratonunda sona gelindi.
800’ün üzerinde ortağın oy kullanacağı seçimlerde 2 liste ile seçime gidiliyor. Mevcut Başkan Murat Cürgül ve Mevcut Başkan Vekili Ali Yıldız’ın listelerinin yarışacağı seçime saatler kala esnafların birçoğu sahada kooperatif çalışanları ve oda çalışanlarının oy toplamasından duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor. 25 Temmuz Pazar günü saat 10.00’daa Bulancak Doğa Piknik’te gerçekleşecek olan Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulunda mevcut yönetimden ayrılarak yeni bir ekiple yola çıkarak Bulancaklı esnaf ve sanatkarlara güvendiğini ifade eden Başkan Adayı Ali Yıldız, “Yaklaşık 1 aydır sahalardayız. Artık çok kısa bir zamanımız kaldı. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere güvenen ve destek veren tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Sandıktan çıkacak sonuçla Bulancaklı esnaflarımızı kooperatifimizin imkanlarından faydalandırabilmek için elimizden geleni yapacağız. Yaptığım genç ve dinamik ekibimle birlikte tüm esnaflarımıza hizmet edebilmek için sabırsızlanıyorum. Özellikle pandemi de yaşadığımız zorlukların atlatılması noktasında elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi. ‘KOOPERATİFLERİ ÇALIŞANLAR DEĞİL YÖNETİCİLER YÖNETİR’ Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Başkan Adayı Yıldız, “Pazar günü gerçekleşecek seçimimiz için ortaklarımızı tek tek ziyaret ederek destek beklediğimizi ifade ettik. Ortaklarımız en büyük rahatsızlığın diğer liste için oy istemeye gidenlerin kooperatif ve oda çalışanları olduğunu dile getiriyorlar. Kooperatif çalışanlarının oy toplamak için sahaya çıkması ve kredi kullanan esnafımıza aba altından sopa göstererek bizim burayı yönetemeyeceğimizi dile getirmesi hadsizlikten başka bir şey değildir. Kooperatifi çalışanlar değil, yönetim kurulları idare eder. Burada her bir esnafımız bizim için çok kıymetlidir. Esnaflarımızdan tehditle ya da şantajla oy sözü istemek hadsizlikten başka bir şey değildir. Yıllarca beraber çalıştığımız yönetim kurulunda ki isimlerin kooperatif çalışanlarının arkasında gezdiğini duymak beni ziyadesiyle üzüyor. Dolayısıyla esnafımızın verdiği mesaj açık ve nettir. Şimdiden tüm esnaf ve sanatkarlarımıza verecekleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.
Yaklaşık 1 ay önce başlayan Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifinin seçim maratonunda sona gelindi.

800’ün üzerinde ortağın oy kullanacağı seçimlerde 2 liste ile seçime gidiliyor. Mevcut Başkan Murat Cürgül ve Mevcut Başkan Vekili Ali Yıldız’ın listelerinin yarışacağı seçime saatler kala esnafların birçoğu sahada kooperatif çalışanları ve oda çalışanlarının oy toplamasından duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor.

25 Temmuz Pazar günü saat 10.00’daa Bulancak Doğa Piknik’te gerçekleşecek olan Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulunda mevcut yönetimden ayrılarak yeni bir ekiple yola çıkarak Bulancaklı esnaf ve sanatkarlara güvendiğini ifade eden Başkan Adayı Ali Yıldız, “Yaklaşık 1 aydır sahalardayız. Artık çok kısa bir zamanımız kaldı. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere güvenen ve destek veren tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Sandıktan çıkacak sonuçla Bulancaklı esnaflarımızı kooperatifimizin imkanlarından faydalandırabilmek için elimizden geleni yapacağız. Yaptığım genç ve dinamik ekibimle birlikte tüm esnaflarımıza hizmet edebilmek için sabırsızlanıyorum. Özellikle pandemi de yaşadığımız zorlukların atlatılması noktasında elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

‘KOOPERATİFLERİ ÇALIŞANLAR DEĞİL YÖNETİCİLER YÖNETİR’

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Başkan Adayı Yıldız, “Pazar günü gerçekleşecek seçimimiz için ortaklarımızı tek tek ziyaret ederek destek beklediğimizi ifade ettik. Ortaklarımız en büyük rahatsızlığın diğer liste için oy istemeye gidenlerin kooperatif ve oda çalışanları olduğunu dile getiriyorlar. Kooperatif çalışanlarının oy toplamak için sahaya çıkması ve kredi kullanan esnafımıza aba altından sopa göstererek bizim burayı yönetemeyeceğimizi dile getirmesi hadsizlikten başka bir şey değildir. Kooperatifi çalışanlar değil, yönetim kurulları idare eder. Burada her bir esnafımız bizim için çok kıymetlidir. Esnaflarımızdan tehditle ya da şantajla oy sözü istemek hadsizlikten başka bir şey değildir. Yıllarca beraber çalıştığımız yönetim kurulunda ki isimlerin kooperatif çalışanlarının arkasında gezdiğini duymak beni ziyadesiyle üzüyor. Dolayısıyla esnafımızın verdiği mesaj açık ve nettir. Şimdiden tüm esnaf ve sanatkarlarımıza verecekleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.