Emekli öğretmenler unutulmadı

EĞİTİM 01.07.2021 - 16:43, Güncelleme: 01.07.2021 - 16:43 2719+ kez okundu.
 

Emekli öğretmenler unutulmadı

Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Emekli olan Öğretmenler Onuruna Okul idaresi Pazarsuyu Yavuz Pide-2’de(Saklıköy) yemek verdi.
Doğa ile içiçe dere kenarında kurbağaların sesi ile İlhami ve oğlu Samet Yavuz’un işlettiği Saklıköy’deki yemeğe okulun idarecileri, öğretmenleri ve eşleri katıldı. Okul müdürü Güler Hekim Bingöl emekli öğretmenler onuruna verilen yemekte yaptığı konuşmada, emekli öğretmenlerin ülkemize ve öğrencilerimize verdikleri emeklerin hiçbir zaman unutulmayacağını vurguladı. “Bugün burada, mesleğini layıkıyla yerine getirmiş birbirinden kıymetli, elleri öpülesi 4 emekli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan, fevkalade mutluluk duymaktayım. Öğretmenlik, son nefese kadar süren en kutsal meslektir. Milletimizin her bir ferdinin ömrünüzün son demine kadar sizlerden öğreneceği çok şeyler olduğunun farkındayız. Sizler, meslek hayatınızın her anında, "Eğitimde kaybedilecek tek bir fert yoktur" şiarına uygun olarak, var gücünüzle çalıştınız. Her bir öğrencinin kendini gerçekleştirmesi adına, onun kabiliyetini ortaya çıkarmak uğruna, gecenizi gündüzünüze kattınız. Öğrencilerinizi, kendi öz evlatlarınızdan ayırmadınız. Saygıdeğer Öğretmenlerimiz; Hayatınız boyunca yaşam tarzınızla, ruhunuzda barındırdığınız güzel hasletlerle, bugüne kadar yüzlerce öğrenciye güzel örnek teşkil edip onları hayata en iyi şekilde hazırladınız. Öğrencilerinizi karakterli, ahlaklı, vatansever, farklı düşünebilen ve farklılıklara saygı gösterme erdemine sahip bireyler olarak yetiştirdiniz.  Mutlu, modern ve güçlü bir ülke olma yolunda, ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandığı her yerde, hizmet etmeyi kendinize en büyük paye olarak gördünüz.    Bu vesile ile siz birbirinden değerli öğretmenlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki hayatınızda sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla ve hürmetle selamlıyorum.”dedi. Emekli olan Erol Küçük, Vahit Koç, Nedim Çavuş, Tarkan Özoğlu’na plaket ve çiçek verildi. Haber: Erol Küçük  
Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Emekli olan Öğretmenler Onuruna Okul idaresi Pazarsuyu Yavuz Pide-2’de(Saklıköy) yemek verdi.

Doğa ile içiçe dere kenarında kurbağaların sesi ile İlhami ve oğlu Samet Yavuz’un işlettiği Saklıköy’deki yemeğe okulun idarecileri, öğretmenleri ve eşleri katıldı.

Okul müdürü Güler Hekim Bingöl emekli öğretmenler onuruna verilen yemekte yaptığı konuşmada, emekli öğretmenlerin ülkemize ve öğrencilerimize verdikleri emeklerin hiçbir zaman unutulmayacağını vurguladı. “Bugün burada, mesleğini layıkıyla yerine getirmiş birbirinden kıymetli, elleri öpülesi 4 emekli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan, fevkalade mutluluk duymaktayım. Öğretmenlik, son nefese kadar süren en kutsal meslektir. Milletimizin her bir ferdinin ömrünüzün son demine kadar sizlerden öğreneceği çok şeyler olduğunun farkındayız. Sizler, meslek hayatınızın her anında, "Eğitimde kaybedilecek tek bir fert yoktur" şiarına uygun olarak, var gücünüzle çalıştınız. Her bir öğrencinin kendini gerçekleştirmesi adına, onun kabiliyetini ortaya çıkarmak uğruna, gecenizi gündüzünüze kattınız. Öğrencilerinizi, kendi öz evlatlarınızdan ayırmadınız. Saygıdeğer Öğretmenlerimiz; Hayatınız boyunca yaşam tarzınızla, ruhunuzda barındırdığınız güzel hasletlerle, bugüne kadar yüzlerce öğrenciye güzel örnek teşkil edip onları hayata en iyi şekilde hazırladınız. Öğrencilerinizi karakterli, ahlaklı, vatansever, farklı düşünebilen ve farklılıklara saygı gösterme erdemine sahip bireyler olarak yetiştirdiniz.  Mutlu, modern ve güçlü bir ülke olma yolunda, ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandığı her yerde, hizmet etmeyi kendinize en büyük paye olarak gördünüz.    Bu vesile ile siz birbirinden değerli öğretmenlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki hayatınızda sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla ve hürmetle selamlıyorum.”dedi. Emekli olan Erol Küçük, Vahit Koç, Nedim Çavuş, Tarkan Özoğlu’na plaket ve çiçek verildi.

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.