Eğitim-İş Doğu Karadeniz Bölge toplantısı yapıldı

GÜNDEM 25.10.2021 - 17:15, Güncelleme: 25.10.2021 - 17:15 2370+ kez okundu.
 

Eğitim-İş Doğu Karadeniz Bölge toplantısı yapıldı

Eğitim-İş Doğu Karadeniz Bölge toplantısını Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Bayburt ve Gümüşhane şube başkanlarının katılımıyla Giresun’da gerçekleşti.
Bölge toplantısına Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay, Genel Sekreter Cengiz Sarıyer, Genel Mali Sekreter Hüseyin Selçuk, Genel Örgütlenme Sekreteri Şenol Eyüboğlu, Genel Özlük – Hukuk ve TİS Sekreteri Orhan Yıldırım, Genel Eğitim Sekreteri Suat Özkolay, Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Emine Çalık ve 8 İlin başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. Giresun İl Başkanı Hüseyin Yılmaz’ın açılış konuşmasında Doğu Karadeniz Bölge Toplantısının Giresun’da yapılmasının kendilerini onure ettiğini ve sendikal örgütlenmede karşılaştıkları sıkıntılara değindi. Özellikle kırsal kesimde yeni atanan öğretmenlere mobing uygulandığı konusunda sık sık şikayetlerin geldiğini belirtti. Genel Başkan Kadem Özbay, kendi memleketimde bu toplantıyı düzenlenmesinden dolayı mutlu olduğunu belirttikten sonra, Eğitim İş olarak son dönemde çok hızlı bir üye yazılımına girdiğini 1 ay içerisinde Türkiye genelinde çok sayıda yeni üyenin kaydının yapıldığını ve Eğitim İŞ’in hızla büyüdüğünü söyledi. Rize’nin şube olmasını tebrik eden Özbay, kısa bir süre içinde Giresun, Bayburt’un, Gümüşhane’nin ve Artvin’ın şube olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Eğitim İş’in Laik, çağdaş, bilimsel, ulusal, demokratik, karma ve kamusal eğitimi savunur dedi. Sekreterlikler kendi alanlarına gerekli açıklamaları yaptıktan sonra il başkanları ve ilçe temsilcileri söz alarak illerinde ve ilçelerin de karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerileri açıkladılar.  
Eğitim-İş Doğu Karadeniz Bölge toplantısını Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Bayburt ve Gümüşhane şube başkanlarının katılımıyla Giresun’da gerçekleşti.

Bölge toplantısına Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay, Genel Sekreter Cengiz Sarıyer, Genel Mali Sekreter Hüseyin Selçuk, Genel Örgütlenme Sekreteri Şenol Eyüboğlu, Genel Özlük – Hukuk ve TİS Sekreteri Orhan Yıldırım, Genel Eğitim Sekreteri Suat Özkolay, Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Emine Çalık ve 8 İlin başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Giresun İl Başkanı Hüseyin Yılmaz’ın açılış konuşmasında Doğu Karadeniz Bölge Toplantısının Giresun’da yapılmasının kendilerini onure ettiğini ve sendikal örgütlenmede karşılaştıkları sıkıntılara değindi. Özellikle kırsal kesimde yeni atanan öğretmenlere mobing uygulandığı konusunda sık sık şikayetlerin geldiğini belirtti.

Genel Başkan Kadem Özbay, kendi memleketimde bu toplantıyı düzenlenmesinden dolayı mutlu olduğunu belirttikten sonra, Eğitim İş olarak son dönemde çok hızlı bir üye yazılımına girdiğini 1 ay içerisinde Türkiye genelinde çok sayıda yeni üyenin kaydının yapıldığını ve Eğitim İŞ’in hızla büyüdüğünü söyledi. Rize’nin şube olmasını tebrik eden Özbay, kısa bir süre içinde Giresun, Bayburt’un, Gümüşhane’nin ve Artvin’ın şube olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Eğitim İş’in Laik, çağdaş, bilimsel, ulusal, demokratik, karma ve kamusal eğitimi savunur dedi.

Sekreterlikler kendi alanlarına gerekli açıklamaları yaptıktan sonra il başkanları ve ilçe temsilcileri söz alarak illerinde ve ilçelerin de karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerileri açıkladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.