‘Eğitim değerimiz, öğrenciler değerlimizdir’

EĞİTİM 20.06.2022 - 11:55, Güncelleme: 20.06.2022 - 11:55 3040+ kez okundu.
 

‘Eğitim değerimiz, öğrenciler değerlimizdir’

Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut 'un yılsonu kapanış mesajı yayımladı.
Müdür Bulut mesajında şu ifadelere yer verdi; ’Uzaktan uzağa veda ettiğimiz 2020-2021'den sonra 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yüz yüze vedalaşabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.       Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarımızla sağlık ve hijyen önceliği ile salgın sürecine rağmen projeler, çevrimiçi seminer-toplantı-sosyal-kültürel-sportif etkinlikler, destekleme ve yetiştirme kursları, akademik çalışmalarla yoğun bir çalışma yılını tamamladık.     Okullarımız bu yıl proje, sanat, spor ve kültürel alanlarda pek çok ulusal ve uluslararası başarıya imza attılar. Bütün bu başarılar çok büyük emek, feragat ve fedakarlıklar neticesinde elde edildi elbette. İlçemizi başarıları ile gururlandıran sevgili öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve velilerimizi tebrik ederim. 2021-2022 Eğitim ve öğretim yılında her zaman yanımızda olan, bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ünal Koç'a  ve tüm daire amirlerimize, resmi kurumlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza, şube müdürlerime, memurlarıma, sivil toplum örgütlerimize, basın mensuplarımıza, taşımalı şoförlerimize, yüklenicilerimize ve muhtarlarımıza teşekkür eder saygılar sunarım.  Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz için gece-gündüz çalışan okul müdürlerimize, müdür yardımcılarımıza, öğrencilerine kendi çocuğu gibi bakan sevgili öğretmenlerime, memurlarımıza, güvenlik görevlilerimize, kantin işletmecilerimize ve çalışanlarına, okul ve pansiyonlarımızın tüm çalışanlarına teşekkür eder saygılar sunarım. Özellikle  ülkemizin aydınlık yarınları olan sevgili öğrencilerimizi eğitimden uzak tutmayan değerli öğretim lideri arkadaşlarımıza ve kıymetli öğretmenlerimize, çocuklarının yüzyüze-uzaktan eğitim sürecini titizlikle takip eden saygıdeğer velilerimize şahsım, öğrencilerimiz, velilerimiz ve okullarımız adına en kalbi duygularla teşekkür, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.  Tüm öğrencilerime sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.    Haber: Erol Küçük Foto: Bulancak MEM  
Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut 'un yılsonu kapanış mesajı yayımladı.

Müdür Bulut mesajında şu ifadelere yer verdi; ’Uzaktan uzağa veda ettiğimiz 2020-2021'den sonra 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yüz yüze vedalaşabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

      Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarımızla sağlık ve hijyen önceliği ile salgın sürecine rağmen projeler, çevrimiçi seminer-toplantı-sosyal-kültürel-sportif etkinlikler, destekleme ve yetiştirme kursları, akademik çalışmalarla yoğun bir çalışma yılını tamamladık. 

   Okullarımız bu yıl proje, sanat, spor ve kültürel alanlarda pek çok ulusal ve uluslararası başarıya imza attılar. Bütün bu başarılar çok büyük emek, feragat ve fedakarlıklar neticesinde elde edildi elbette. İlçemizi başarıları ile gururlandıran sevgili öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve velilerimizi tebrik ederim. 2021-2022 Eğitim ve öğretim yılında her zaman yanımızda olan, bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ünal Koç'a  ve tüm daire amirlerimize, resmi kurumlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza, şube müdürlerime, memurlarıma, sivil toplum örgütlerimize, basın mensuplarımıza, taşımalı şoförlerimize, yüklenicilerimize ve muhtarlarımıza teşekkür eder saygılar sunarım.  Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz için gece-gündüz çalışan okul müdürlerimize, müdür yardımcılarımıza, öğrencilerine kendi çocuğu gibi bakan sevgili öğretmenlerime, memurlarımıza, güvenlik görevlilerimize, kantin işletmecilerimize ve çalışanlarına, okul ve pansiyonlarımızın tüm çalışanlarına teşekkür eder saygılar sunarım. Özellikle  ülkemizin aydınlık yarınları olan sevgili öğrencilerimizi eğitimden uzak tutmayan değerli öğretim lideri arkadaşlarımıza ve kıymetli öğretmenlerimize, çocuklarının yüzyüze-uzaktan eğitim sürecini titizlikle takip eden saygıdeğer velilerimize şahsım, öğrencilerimiz, velilerimiz ve okullarımız adına en kalbi duygularla teşekkür, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.  Tüm öğrencilerime sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. 

 

Haber: Erol Küçük

Foto: Bulancak MEM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.