‘Eğitim çalışanlarının hepsi bizim için değerlidir’

EĞİTİM 21.06.2021 - 17:37, Güncelleme: 21.06.2021 - 17:37 3205+ kez okundu.
 

‘Eğitim çalışanlarının hepsi bizim için değerlidir’

Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Kemal Kadıoğlu, Bulancak İlksan İlçe temsilciliğini kazanan Türk Eğitim-Sen Adayı Yunus Emre İlkokulu sınıf öğretmeni Ercan Zehir’i tebrik etti.
9. Dönem İlksan genel kurulunu belirlemek üzere tüm il ve ilçelerde 19 Haziran 2021 Cumartesi günü seçim yapıldığını hatırlatan Kadıoğlu, “Bulancak özelinde ilkokul öğretmenleri sandığa giderek oylarını kullandılar. Bulancak Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde 09.00-17.00 arasında gerçekleşen seçimde 223 İlksan üyesinden 142’si oy kullandı. 17.00’de oy verme işlemi bittikten sonra oy sayımına geçildi. 142 oyun 141’i geçerli 1 oy ise geçersiz sayıldı. Geçerli oyların yüzde 43,26’sını alan Yunus Emre İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ercan Zehir Bulancak İlksan İlçe Temsilcisi oldu. Seçime üç aday katıldı. Ercan Zehir Türk Eğitim-Sen; Bülent Ecevit Zaim Eğitim-Sen; Yalıköy Şehit Barış Çakır İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Ali Kemal Bodur Eğitim Bir-Sen’in adayı olarak seçime katıldılar. Oy dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Türk Eğitim-Sen adayı Ercan Zehir 61 oy, Ali Kemal Bodur 44 oy, Bülent Ecevit Zaim ise 36 oy aldılar” dedi. Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Kemal Kadıoğlu gazetemize yaptığı açıklamada, “Öncelikle seçime katılarak oy veren bütün üyelere teşekkür ediyoruz. Seçime katılımın önceki seçimlere göre çok yüksek olduğunu gördük. Üyelerin sandığa sahip çıkma arzusunun yüksek olması bizleri mutlu etti. İlksan ilçe temsilcisi seçimi sonucu Bulancak’ta bir devrimdir. Bu sonucu çok anlamlı buluyoruz. Bu sonuç, makam gücüne boyun eğmeyenlerin, baskıyı kabul etmeyenlerin, orantısız güç kullananlara direnenlerin, hak gasplarına itiraz edenlerin cevabıdır. Ortaya çıkan sonuç Bulancak’ta dikte edilerek bir iş yapılamayacağının en somut göstergesidir, eğitim çalışanlarını değersizleştirenlere, ötekileştirenlere karşı bir uyarıdır. Bu sonuç, sevgi ve saygıya, insan haklarına, hak arama mücadelesine dayalı sendikacılığa destektir. Aldığımız bu sonuç sayı üzerinden efelenenlere ‘yetkisizliklerini’ resmî olarak tescilleyen bir sonuçtur. Adayımız sendikamızın üyelerinin oylarını aldıktan sonra diğer sendika üyelerinin de oyunu almış, eğitim çalışanlarının gönlünü kazanmıştır. İlksan seçimlerini ilk kez Türk Eğitim-Sen’li bir aday kazanmıştır. Bu sonuç Bulancak’ta bir devrimdir. İlksan Temsilcimiz Ercan Zehir’e destek olan başta sendikamızın üyelerine, gönül desteklerini oylarıyla birleştiren değerli eğitim çalışanı arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu seçimi eğitim çalışanları kazanmıştır. Eğitim çalışanlarının hepsi sendika ayrımı gözetmeksizin bizim için değerlidir. Bulancak’ta tarihî bir sonuç olarak İlksan ilçe temsilcisi olan Ercan Zehir öğretmenimize hayırlı olsun diyor, başarılar diliyor, Bulancak eğitim çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Kemal Kadıoğlu, Bulancak İlksan İlçe temsilciliğini kazanan Türk Eğitim-Sen Adayı Yunus Emre İlkokulu sınıf öğretmeni Ercan Zehir’i tebrik etti.

9. Dönem İlksan genel kurulunu belirlemek üzere tüm il ve ilçelerde 19 Haziran 2021 Cumartesi günü seçim yapıldığını hatırlatan Kadıoğlu, “Bulancak özelinde ilkokul öğretmenleri sandığa giderek oylarını kullandılar. Bulancak Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde 09.00-17.00 arasında gerçekleşen seçimde 223 İlksan üyesinden 142’si oy kullandı. 17.00’de oy verme işlemi bittikten sonra oy sayımına geçildi. 142 oyun 141’i geçerli 1 oy ise geçersiz sayıldı. Geçerli oyların yüzde 43,26’sını alan Yunus Emre İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ercan Zehir Bulancak İlksan İlçe Temsilcisi oldu. Seçime üç aday katıldı. Ercan Zehir Türk Eğitim-Sen; Bülent Ecevit Zaim Eğitim-Sen; Yalıköy Şehit Barış Çakır İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Ali Kemal Bodur Eğitim Bir-Sen’in adayı olarak seçime katıldılar. Oy dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Türk Eğitim-Sen adayı Ercan Zehir 61 oy, Ali Kemal Bodur 44 oy, Bülent Ecevit Zaim ise 36 oy aldılar” dedi.

Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Kemal Kadıoğlu gazetemize yaptığı açıklamada, “Öncelikle seçime katılarak oy veren bütün üyelere teşekkür ediyoruz. Seçime katılımın önceki seçimlere göre çok yüksek olduğunu gördük. Üyelerin sandığa sahip çıkma arzusunun yüksek olması bizleri mutlu etti. İlksan ilçe temsilcisi seçimi sonucu Bulancak’ta bir devrimdir. Bu sonucu çok anlamlı buluyoruz. Bu sonuç, makam gücüne boyun eğmeyenlerin, baskıyı kabul etmeyenlerin, orantısız güç kullananlara direnenlerin, hak gasplarına itiraz edenlerin cevabıdır. Ortaya çıkan sonuç Bulancak’ta dikte edilerek bir iş yapılamayacağının en somut göstergesidir, eğitim çalışanlarını değersizleştirenlere, ötekileştirenlere karşı bir uyarıdır. Bu sonuç, sevgi ve saygıya, insan haklarına, hak arama mücadelesine dayalı sendikacılığa destektir. Aldığımız bu sonuç sayı üzerinden efelenenlere ‘yetkisizliklerini’ resmî olarak tescilleyen bir sonuçtur. Adayımız sendikamızın üyelerinin oylarını aldıktan sonra diğer sendika üyelerinin de oyunu almış, eğitim çalışanlarının gönlünü kazanmıştır. İlksan seçimlerini ilk kez Türk Eğitim-Sen’li bir aday kazanmıştır. Bu sonuç Bulancak’ta bir devrimdir. İlksan Temsilcimiz Ercan Zehir’e destek olan başta sendikamızın üyelerine, gönül desteklerini oylarıyla birleştiren değerli eğitim çalışanı arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu seçimi eğitim çalışanları kazanmıştır. Eğitim çalışanlarının hepsi sendika ayrımı gözetmeksizin bizim için değerlidir. Bulancak’ta tarihî bir sonuç olarak İlksan ilçe temsilcisi olan Ercan Zehir öğretmenimize hayırlı olsun diyor, başarılar diliyor, Bulancak eğitim çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.