Egede camiler bayrama hazırlanıyor
Ege’de camiler bayram için hazırlanıyor. İl ve ilçelerde bulunan cami ve mescitlerde bayram için temizlik çalışmaları sürüyor.
Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi camileri temizleyip, dezenfekte ederek, kullanıma hazırlıyor.
Ekipler programlarını aksatmadan günlük görevlerini sürdürürken özel olarak oluşturulan diğer personelde, camilerde çalışmalarına devam ediyor.
Ekipler, Ramazan Bayramı öncesi toplum sağlığı için insan yoğunluğu olan bölgelerde hizmet veren camileri halılarından, ayakkabılıklarına, musluklarından tuvaletlerine kadar her yeri hijyenik hale getiriyor.
Başkan İrfan Önal, “Bayram sonrasında belirli aralıklarla ibadethanelerimizde temizlik çalışmalarını sürdüreceğiz. Bu çalışmamızla vatandaşlarımızın hijyenik ortamlarda rahatça ibadet etmelerini amaçladık. Vesileyle herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi.


Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Motorinde Büyük İndirim Beklentisi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







