Efsane lider sahalara döndü

SPOR 14.04.2022 - 15:23, Güncelleme: 14.04.2022 - 15:23 4538+ kez okundu.
 

Efsane lider sahalara döndü

Türkiye İzcilik Federasyonu Giresun eski İl Temsilcisi Ayvaz Ali Üstün, izcilik faaliyetlerine yeniden başladı.
15 yıl önce bıraktığı izcilik faaliyetlerine Bulancak Gençlik Merkezi çatısı altında yeniden başlayan emekli Sınıf Öğretmeni Ayvaz Ali Üstün, yetiştirdiği izciler ve liderlerinin talebi üzerine yeniden izcilik faaliyetlerine başladı. Eski izcilerinin çocukları ile yeniden faaliyete başladığını ifade eden 4 tahta İzci Lideri Ayvaz Ali Üstün, 15 yıl önce faaliyetlerimi sonlandırdığım izcilik faaliyetlerime bugün eski gömleğimi ve fularımı takarak yeniden başladım. Yavru izcilerimizle yeniden eski günlere dönmekten dolayı çok mutluyum" dedi. İlk toplantılarını Çarşamba günü Bulancak Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştiren Üstün ve yavru izciler, her hafta çeşitli etkinlikler yaparak yaz aylarında bu etkinliklerini yaz kampı ile taçlandıracaklar. Velilerinde katıldığı ilk toplantıda izcilere izciliğin önemini anlatan Lider Ayvaz Ali Üstün, bundan sonraki eğitimlerini açık alanda sürdüreceklerini söyledi. Üstün ilk eğitim toplantısında Eski İzci Liderlerinden Denizbank Rize Şube Müdürü Rıza Tirsi ve Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'a da söz vererek, izcilik faaliyetleri hakkında yavru izcilere tecrübelerini anlatmalarına vesile oldu.
Türkiye İzcilik Federasyonu Giresun eski İl Temsilcisi Ayvaz Ali Üstün, izcilik faaliyetlerine yeniden başladı.

15 yıl önce bıraktığı izcilik faaliyetlerine Bulancak Gençlik Merkezi çatısı altında yeniden başlayan emekli Sınıf Öğretmeni Ayvaz Ali Üstün, yetiştirdiği izciler ve liderlerinin talebi üzerine yeniden izcilik faaliyetlerine başladı.

Eski izcilerinin çocukları ile yeniden faaliyete başladığını ifade eden 4 tahta İzci Lideri Ayvaz Ali Üstün, 15 yıl önce faaliyetlerimi sonlandırdığım izcilik faaliyetlerime bugün eski gömleğimi ve fularımı takarak yeniden başladım. Yavru izcilerimizle yeniden eski günlere dönmekten dolayı çok mutluyum" dedi.

İlk toplantılarını Çarşamba günü Bulancak Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştiren Üstün ve yavru izciler, her hafta çeşitli etkinlikler yaparak yaz aylarında bu etkinliklerini yaz kampı ile taçlandıracaklar.

Velilerinde katıldığı ilk toplantıda izcilere izciliğin önemini anlatan Lider Ayvaz Ali Üstün, bundan sonraki eğitimlerini açık alanda sürdüreceklerini söyledi.

Üstün ilk eğitim toplantısında Eski İzci Liderlerinden Denizbank Rize Şube Müdürü Rıza Tirsi ve Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'a da söz vererek, izcilik faaliyetleri hakkında yavru izcilere tecrübelerini anlatmalarına vesile oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.