‘Düşün artık bu gençlerin yakasından’

SİYASET 04.08.2022 - 16:31, Güncelleme: 04.08.2022 - 16:31 4669+ kez okundu.
 

‘Düşün artık bu gençlerin yakasından’

İyi Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, KPSS sorularının çalınması iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Dün ortaklarınızla yapıyordunuz, bugünde aynı senaryo ile devam ediyorsunuz.
Nasıl olduğu belli olmayan sınavlar, yandaşa ulufe dağıtmak için yazılı sınav sonrası mülakat, işsiz üniversite mezunu gençlerin, sizin oldubittileriniz den çektikleri eziyet, söyler misiniz? Ne zaman son bulacak Evlâtlarımızı üzen; geleceğinin karartılması, vurdumduymazlıktır. Türk Gençliğinin devletine ve adil, hakkaniyetli bir sınav sistemine olan güvenini sarsan herkes, her bürokrat bu yapılanın hesabını vermeli” dedi. ‘Bu adi, çirkin işin tüm detayları kamuoyu ile paylaşılmalı’ diye konuşan Başkan Çelik, “Fetö'nün yıllarca soruları çalarak gençlerimizin hakkına girmesine göz yumdunuz! Şimdi de KPSS soruları çalınmış! Çadır devletinde mi yaşıyoruz. Yazıktır. Bu memlekete bu kadar kötülük yapmayın. Tuz koktu tuz. Bu adilik, memleketin kaldıramayacağı bir rezalettir. Türk Gençliğini devletine küstürmeyin. Yeter! Türk Gençliğinin adil bir sınav sistemine olan itimadını yıkıp geçen, amirinden bürokratına sorumlu olan kim varsa iki cihanda yüzleri gülmesin. Allah belalarını versin. Bunları yargılamak bizim boynumuza borçtur. Hesabı sorulacaktır. Bu ayıbı ve namussuzluğu bize tekrar yaşatan kim varsa hesap verecek. Ayıptır, günahtır. Sadece bir olay sonrası birilerini görevden almak bu işi çözmek anlamına gelmez. Çürümüş, kokmuş sistemi suni teneffüsle ayakta tutamazsınız. Bir sınavı, adam gibi dosdoğru bir şekilde yapmayı bile beceremeyen bir yönetim laçkalığı! Bir an önce değişmelidir. Fetö biter aslolan Fetöcülük ile mücadeledir demiştik. Ne yazıktır ki, Fetönün siyasi ayağı hala mücadeleye devam ediyor. Bu milletten korkmayın acın defterleri kim kimleri koruyor millet görsün. Milletine hainlik yapanlar açığa kavuşsun. Yanıldık Allah bizi afetsin demekle kurtulamazsınız. Atadıklarınızın geçmişi sizi hiç rahatsız etmiyor mu? Zaten okulu, hastanesi, kursu ile imkânların ve her şeyin özelleştiği bu ülkede bari gençlerimizi eşit ve adil yarıştan koparmayalım! Bu şaibeyi silip atmak en birinci vazifemizdir. Yediiklim yayıncılık sorumluları, bu soruları alan, çalan, dağıtan kim varsa ve bu rezaletten sorumlu olan ne kadar bürokrat varsa -bir daha kimsenin cesaret edemeyeceği derecede- en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Yapamıyorsanız bırakın, Millet yapsın” ifadelerini kullandı.     Haber Foto: İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanlığı
İyi Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, KPSS sorularının çalınması iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Dün ortaklarınızla yapıyordunuz, bugünde aynı senaryo ile devam ediyorsunuz.

Nasıl olduğu belli olmayan sınavlar, yandaşa ulufe dağıtmak için yazılı sınav sonrası mülakat, işsiz üniversite mezunu gençlerin, sizin oldubittileriniz den çektikleri eziyet, söyler misiniz? Ne zaman son bulacak

Evlâtlarımızı üzen; geleceğinin karartılması, vurdumduymazlıktır. Türk Gençliğinin devletine ve adil, hakkaniyetli bir sınav sistemine olan güvenini sarsan herkes, her bürokrat bu yapılanın hesabını vermeli” dedi.

‘Bu adi, çirkin işin tüm detayları kamuoyu ile paylaşılmalı’ diye konuşan Başkan Çelik, “Fetö'nün yıllarca soruları çalarak gençlerimizin hakkına girmesine göz yumdunuz! Şimdi de KPSS soruları çalınmış! Çadır devletinde mi yaşıyoruz. Yazıktır. Bu memlekete bu kadar kötülük yapmayın. Tuz koktu tuz. Bu adilik, memleketin kaldıramayacağı bir rezalettir. Türk Gençliğini devletine küstürmeyin. Yeter! Türk Gençliğinin adil bir sınav sistemine olan itimadını yıkıp geçen, amirinden bürokratına sorumlu olan kim varsa iki cihanda yüzleri gülmesin. Allah belalarını versin. Bunları yargılamak bizim boynumuza borçtur. Hesabı sorulacaktır. Bu ayıbı ve namussuzluğu bize tekrar yaşatan kim varsa hesap verecek. Ayıptır, günahtır. Sadece bir olay sonrası birilerini görevden almak bu işi çözmek anlamına gelmez. Çürümüş, kokmuş sistemi suni teneffüsle ayakta tutamazsınız. Bir sınavı, adam gibi dosdoğru bir şekilde yapmayı bile beceremeyen bir yönetim laçkalığı! Bir an önce değişmelidir.

Fetö biter aslolan Fetöcülük ile mücadeledir demiştik. Ne yazıktır ki, Fetönün siyasi ayağı hala mücadeleye devam ediyor. Bu milletten korkmayın acın defterleri kim kimleri koruyor millet görsün. Milletine hainlik yapanlar açığa kavuşsun. Yanıldık Allah bizi afetsin demekle kurtulamazsınız. Atadıklarınızın geçmişi sizi hiç rahatsız etmiyor mu? Zaten okulu, hastanesi, kursu ile imkânların ve her şeyin özelleştiği bu ülkede bari gençlerimizi eşit ve adil yarıştan koparmayalım! Bu şaibeyi silip atmak en birinci vazifemizdir. Yediiklim yayıncılık sorumluları, bu soruları alan, çalan, dağıtan kim varsa ve bu rezaletten sorumlu olan ne kadar bürokrat varsa -bir daha kimsenin cesaret edemeyeceği derecede- en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Yapamıyorsanız bırakın, Millet yapsın” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Foto: İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanlığı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.