DÜŞLER VADİSİ GİRESUNSPOR’A SPONSOR OLDU

SPOR 30.07.2021 - 17:20, Güncelleme: 30.07.2021 - 17:20 2788+ kez okundu.
 

DÜŞLER VADİSİ GİRESUNSPOR’A SPONSOR OLDU

Giresunspor’a, Beykoz-Riva’da, Düşler Vadisi Riva Projesi’ni geliştiren Yılmaz İnşaat & FBA Yapı ile sponsorluk anlaşmasına imza attı.
İnşaat ve Gayrimenkul sektörünün önemli temsilcileri Yılmaz İnşaat & FBA Yapı, Beykoz-Riva’da hayata geçirdikleri “Düşler Vadisi Riva” ile Giresunspor’a sponsor oldu. Başkan Hakan Karaahmet ve Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’ın katılımıyla Düşler Vadisi Riva Satış Ofisi’nde gerçekleşen imza töreninde bir sezonu kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandı. Yılmaz; “ Düşler Vadisi Riva Markamız fair Play Ruhuyla Sahaya Yansıyacak” ‘Düşler Vadisi Riva’ markasıyla Giresunspor’un ana sponsorlarından biri olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, “Spora ve sporcuya destek olma adına Giresunspor Başkanı ile sponsorluk anlaşmasına imza attık. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Yılmaz İnşaat ve ETK Kablo olarak on binleri peşinden koşturan yeşil-beyazlı renklerin bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz. Bu anlaşmanın Giresunspor’a ve bizlere büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Yılmaz İnşaat ve ETK Kablo olarak Türk sporunun yanında olmaktan dolayı mutluyuz. Süper ligde mücadele edecek yeşil-beyazlı futbolcularımıza, teknik heyete ve sayın başkanımıza başarılar diliyorum” dedi. Karaahmet: "İnşallah Giresunspor, bu sponsorlukla başarılara imza atar"   "Kendilerinin Giresunlu olmasında dolayı öte Türkiye'de yaptıklarında dolayı isimlerinden söz ettirmeleri bizi gururlandırıyor hemşireleri olarak. İnsanlar sporda, özellikle de günümüzdeki ekonomik şartları göz önünde bulundurursak, sponsorlarının eksildiğini, sponsorların azaldığını görüyoruz. Kendisi bu anlamda hem hemşerilerini memnun edecek hem de şehrine katkı sağlayacak. Bu sponsorluk anlaşmasıyla bizleri ayrıca çok mutlu etmiştir. İnşallah onları mahcup etmeyiz. Giresunspor bu sene onların sponsorluğunda iyi başarılara imza atar inşallah ve onların da yüzünü güldürür. Türk sporunun bu günlerde çok ihtiyacı olduğu şeylerden birinde yardımcı olmaktan geri kalmamaları çok önemliydi bizim için. Biz kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah onlarla beraber daha büyük başarılara imza atarız diye düşünüyorum. Bu anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum."
Giresunspor’a, Beykoz-Riva’da, Düşler Vadisi Riva Projesi’ni geliştiren Yılmaz İnşaat & FBA Yapı ile sponsorluk anlaşmasına imza attı.

İnşaat ve Gayrimenkul sektörünün önemli temsilcileri Yılmaz İnşaat & FBA Yapı, Beykoz-Riva’da hayata geçirdikleri “Düşler Vadisi Riva” ile Giresunspor’a sponsor oldu.

Başkan Hakan Karaahmet ve Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’ın katılımıyla Düşler Vadisi Riva Satış Ofisi’nde gerçekleşen imza töreninde bir sezonu kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandı.

Yılmaz; “ Düşler Vadisi Riva Markamız fair Play Ruhuyla Sahaya Yansıyacak”

‘Düşler Vadisi Riva’ markasıyla Giresunspor’un ana sponsorlarından biri olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, “Spora ve sporcuya destek olma adına Giresunspor Başkanı ile sponsorluk anlaşmasına imza attık. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Yılmaz İnşaat ve ETK Kablo olarak on binleri peşinden koşturan yeşil-beyazlı renklerin bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz. Bu anlaşmanın Giresunspor’a ve bizlere büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Yılmaz İnşaat ve ETK Kablo olarak Türk sporunun yanında olmaktan dolayı mutluyuz. Süper ligde mücadele edecek yeşil-beyazlı futbolcularımıza, teknik heyete ve sayın başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

Karaahmet: "İnşallah Giresunspor, bu sponsorlukla başarılara imza atar"

 

"Kendilerinin Giresunlu olmasında dolayı öte Türkiye'de yaptıklarında dolayı isimlerinden söz ettirmeleri bizi gururlandırıyor hemşireleri olarak. İnsanlar sporda, özellikle de günümüzdeki ekonomik şartları göz önünde bulundurursak, sponsorlarının eksildiğini, sponsorların azaldığını görüyoruz. Kendisi bu anlamda hem hemşerilerini memnun edecek hem de şehrine katkı sağlayacak. Bu sponsorluk anlaşmasıyla bizleri ayrıca çok mutlu etmiştir. İnşallah onları mahcup etmeyiz. Giresunspor bu sene onların sponsorluğunda iyi başarılara imza atar inşallah ve onların da yüzünü güldürür. Türk sporunun bu günlerde çok ihtiyacı olduğu şeylerden birinde yardımcı olmaktan geri kalmamaları çok önemliydi bizim için. Biz kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah onlarla beraber daha büyük başarılara imza atarız diye düşünüyorum. Bu anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.