Doktor Duran, kendi muayenesini açtı

SAĞLIK 27.09.2021 - 16:00, Güncelleme: 27.09.2021 - 16:00 8936+ kez okundu.
 

Doktor Duran, kendi muayenesini açtı

Bulancak Cumhuriyet İlkokulu müdürü Adem İlyas’ın kızı Çocuk psikiyatri Uzman Doktor Büşra Duran, İstanbul Bakırköy Zuhuratbaba Mah. İncirli Caddesi. Çağ sokak:1 Yıldız sitesi 8-A Blok kat.3 Daire.5’te kendi muayenesinde hizmete başlıyor.
Uzman Doktor Büşra Duran gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Mesleğim adına benim için değişim, dönüşüm zamanı. Severek yaptığım mesleğime artık kendi muayenehanemde devam edeceğim. Bu kararı en çok etkileyen şey mesleki standartlarımı, hayallerimi devlet hastanesindeki çalışma koşullarına sığdıramamak oldu. Artık yapamadıklarım için üzülmek değil daha iyi bu sanatı nasıl icra edebilirim peşinden heyecanla koşmak istiyorum. Tecrübelerim ve bilgi birikimimin hayallerime rüzgar olmasını, demir attığım her kalp ve zihinde vedalaşırken vesile olmanın coşkusunu yaşamayı diliyorum. Tıp ve psikiyatri biliminden yararlanarak çocuk, genç ve ailelerle yeşerttiğimiz hayat ağacında bir salıncak anısı tadında izler bırakmak istiyorum’ dedi. Bana ulaşmak isteyenler 05493024646’dan ulaşabilirler diyerek sözlerini tamamladı. Haber; Erol Küçük
Bulancak Cumhuriyet İlkokulu müdürü Adem İlyas’ın kızı Çocuk psikiyatri Uzman Doktor Büşra Duran, İstanbul Bakırköy Zuhuratbaba Mah. İncirli Caddesi. Çağ sokak:1 Yıldız sitesi 8-A Blok kat.3 Daire.5’te kendi muayenesinde hizmete başlıyor.

Uzman Doktor Büşra Duran gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Mesleğim adına benim için değişim, dönüşüm zamanı. Severek yaptığım mesleğime artık kendi muayenehanemde devam edeceğim. Bu kararı en çok etkileyen şey mesleki standartlarımı, hayallerimi devlet hastanesindeki çalışma koşullarına sığdıramamak oldu. Artık yapamadıklarım için üzülmek değil daha iyi bu sanatı nasıl icra edebilirim peşinden heyecanla koşmak istiyorum. Tecrübelerim ve bilgi birikimimin hayallerime rüzgar olmasını, demir attığım her kalp ve zihinde vedalaşırken vesile olmanın coşkusunu yaşamayı diliyorum. Tıp ve psikiyatri biliminden yararlanarak çocuk, genç ve ailelerle yeşerttiğimiz hayat ağacında bir salıncak anısı tadında izler bırakmak istiyorum’ dedi. Bana ulaşmak isteyenler 05493024646’dan ulaşabilirler diyerek sözlerini tamamladı.

Haber; Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.