DOKAP Toplantısı Trabzon'da yapıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 25.06.2021 - 16:30, Güncelleme: 25.06.2021 - 16:30 2680+ kez okundu.
 

DOKAP Toplantısı Trabzon'da yapıldı

DOKAP Toplantısı Trabzon'da yapıldı
TRABZON (AA) - Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) Toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapıldı.Vali Ustaoğlu, Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, DOKAP'ın ilerleyen süreçte model projelerin desteklenmesi, tarım, sulama, kültür ve turizm alanlarında vereceği desteklerle sosyal kalkınmada önemli rol oynayacağını söyledi.Bölge açısından ciddi bir proje havuzu oluşturulacağına işaret eden Ustaoğlu, "DOKAP'ın sağladığı fırsatlarla çok güzel projeler hayata geçirilecektir. İlimizin gelişimi için rekabetçi ürün türlerine geçiş, pazarlama olanaklarının genişletilmesi, organik tarım, yenilenebilir enerji ve inovasyon çalışmaları ekonomi alanında çok önemli çalışmalar olacaktır. Bölgemizin bu fırsattan en iyi şekilde istifade edeceğine inanıyorum." dedi.DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ise uygulanan ve devam eden projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu.Toplantıya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman ile kaymakamlar ve belediye başkanları da katıldı.
DOKAP Toplantısı Trabzon'da yapıldı

TRABZON (AA) - Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) Toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapıldı.

Vali Ustaoğlu, Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, DOKAP'ın ilerleyen süreçte model projelerin desteklenmesi, tarım, sulama, kültür ve turizm alanlarında vereceği desteklerle sosyal kalkınmada önemli rol oynayacağını söyledi.

Bölge açısından ciddi bir proje havuzu oluşturulacağına işaret eden Ustaoğlu, "DOKAP'ın sağladığı fırsatlarla çok güzel projeler hayata geçirilecektir. İlimizin gelişimi için rekabetçi ürün türlerine geçiş, pazarlama olanaklarının genişletilmesi, organik tarım, yenilenebilir enerji ve inovasyon çalışmaları ekonomi alanında çok önemli çalışmalar olacaktır. Bölgemizin bu fırsattan en iyi şekilde istifade edeceğine inanıyorum." dedi.

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ise uygulanan ve devam eden projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Toplantıya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman ile kaymakamlar ve belediye başkanları da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.