Doğa harikası Ulugöl’e ziyaret akını

TURİZM 21.06.2021 - 17:35, Güncelleme: 21.06.2021 - 17:35 33299+ kez okundu.
 

Doğa harikası Ulugöl’e ziyaret akını

Ordu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Ulugöl Tabiat Parkı, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.
Ordu'da şehir merkezine 74 kilometre uzaklıkta, 7 dönüm büyüklüğünde ve 80 metre derinliğindeki Ulugöl’ü çok sayıda kişi ziyaret etti. Türkiye'nin Yaşlanma Atlasına göre, ortalama yaşam süresi 82 yıl ile en uzun ömürlü insanların yaşadığı 10 yer arasında gösterilen Ordu'nun Gölköy ilçesindeki Ulugöl, görenleri hayran bırakıyor. Fırsat buldukça Ulugöl’e geldiğini belirten Bulancak ilçe Seçim müdürü Hilmi Çetin, “Fotoğraflarda gördüğümüzden daha da güzel. Bizler gerçekten burada rahat bir nefes alıyoruz. Hayran kalacağınız bir yer, geldiğinize değecek” dedi.   Haber: Erol Küçük  
Ordu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Ulugöl Tabiat Parkı, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Ordu'da şehir merkezine 74 kilometre uzaklıkta, 7 dönüm büyüklüğünde ve 80 metre derinliğindeki Ulugöl’ü çok sayıda kişi ziyaret etti. Türkiye'nin Yaşlanma Atlasına göre, ortalama yaşam süresi 82 yıl ile en uzun ömürlü insanların yaşadığı 10 yer arasında gösterilen Ordu'nun Gölköy ilçesindeki Ulugöl, görenleri hayran bırakıyor. Fırsat buldukça Ulugöl’e geldiğini belirten Bulancak ilçe Seçim müdürü Hilmi Çetin, “Fotoğraflarda gördüğümüzden daha da güzel. Bizler gerçekten burada rahat bir nefes alıyoruz. Hayran kalacağınız bir yer, geldiğinize değecek” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.