Dizdar, Müdür Yardımcısı oldu

GÜNDEM 20.09.2021 - 20:34, Güncelleme: 20.09.2021 - 20:34 2297+ kez okundu.
 

Dizdar, Müdür Yardımcısı oldu

Piraziz İsmail Yücel Endüstri Meslek Lisesi Tarih Dersleri öğretmeni Eren Dizdar okulun Başmüdür Yardımcılığına atandı.
2010 yılından bu yana okulun Tarih öğretmeni olan 2021-2022 Eğitim öğretim yılında Başmüdür yardımcısı olarak Dizdar; ’’Şuna inanıyoruz ki bulunduğunuz görev ne olursa olsun, en iyisini yapmakla mükellefsiniz. İdareci, öğretmen, memur yada hizmetli, eğitim camiasında herkes bir şeyler yapma uğraşında. Herkes kendi işini severek yapıyorsa ve yaparken de mutlu oluyorsa hiç mesele yok. Bu camiada hangi görevde olduğun değil, görevini nasıl yaptığın önemlidir" dedi. Yıldız Haber Gazetesi olarak öğretmenimize yeni görevinde başarılar dileriz. Haber: Erol Küçük  
Piraziz İsmail Yücel Endüstri Meslek Lisesi Tarih Dersleri öğretmeni Eren Dizdar okulun Başmüdür Yardımcılığına atandı.

2010 yılından bu yana okulun Tarih öğretmeni olan 2021-2022 Eğitim öğretim yılında Başmüdür yardımcısı olarak Dizdar; ’’Şuna inanıyoruz ki bulunduğunuz görev ne olursa olsun, en iyisini yapmakla mükellefsiniz. İdareci, öğretmen, memur yada hizmetli, eğitim camiasında herkes bir şeyler yapma uğraşında. Herkes kendi işini severek yapıyorsa ve yaparken de mutlu oluyorsa hiç mesele yok. Bu camiada hangi görevde olduğun değil, görevini nasıl yaptığın önemlidir" dedi. Yıldız Haber Gazetesi olarak öğretmenimize yeni görevinde başarılar dileriz.

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.