Din görevlileri ödüllerini aldı

GÜNDEM 14.10.2021 - 16:45, Güncelleme: 14.10.2021 - 16:45 2685+ kez okundu.
 

Din görevlileri ödüllerini aldı

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren din görevlileri ödüllendirildi.
Hafta nedeni ile Başkanlık tarafından İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticileri arasında düzenlenen; Hafızlık, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu,  Hutbe Yazma, Şiir Yazma ve Bilgi Yarışmalarında dereceye giren din görevlileri,  İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildi. İl Müftü Yardımcısı Murat Mutlu, Din Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Aydın’ın da hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan İl Müftüsü Ramazan Topcan; “Kardeşlerim! Konuşmamın hemen başında bir kere daha elan hizmet arkadaşlığı yaptığımız ve emektar bütün kardeşlerimizin; “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ediyorum. Haftamızın hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Etkinliklerimize olan katkı ve katılımlarınızdan dolayı tebrik ediyor, kutluyorum. Gönlüm ister ki bu vb. etkinliklere bütün kardeşlerimiz katılım ve katkı sağlasın. Bu tür etkinliklerin temel amacı sizi birbirinizle yarıştırmak değil asıl amaç; personelimizin yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmektir. Planlı ve programlı çalışma alışkanlığı kazandırmak, güven duygularını geliştirmektir. Bundan böyle de katkılarınızı bekliyorum.” dedi. Tören; dereceye giren din görevlilerine ödüllerinin takdimi ile sona erdi.  
2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren din görevlileri ödüllendirildi.

Hafta nedeni ile Başkanlık tarafından İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticileri arasında düzenlenen; Hafızlık, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu,  Hutbe Yazma, Şiir Yazma ve Bilgi Yarışmalarında dereceye giren din görevlileri,  İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildi.

İl Müftü Yardımcısı Murat Mutlu, Din Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Aydın’ın da hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan İl Müftüsü Ramazan Topcan; “Kardeşlerim! Konuşmamın hemen başında bir kere daha elan hizmet arkadaşlığı yaptığımız ve emektar bütün kardeşlerimizin; “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ediyorum. Haftamızın hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Etkinliklerimize olan katkı ve katılımlarınızdan dolayı tebrik ediyor, kutluyorum. Gönlüm ister ki bu vb. etkinliklere bütün kardeşlerimiz katılım ve katkı sağlasın. Bu tür etkinliklerin temel amacı sizi birbirinizle yarıştırmak değil asıl amaç; personelimizin yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmektir. Planlı ve programlı çalışma alışkanlığı kazandırmak, güven duygularını geliştirmektir. Bundan böyle de katkılarınızı bekliyorum.” dedi.

Tören; dereceye giren din görevlilerine ödüllerinin takdimi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.