Deva Partisi sahaya indi

SİYASET 15.04.2022 - 09:14, Güncelleme: 15.04.2022 - 09:14 4690+ kez okundu.
 

Deva Partisi sahaya indi

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Deva Partisi, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak ve Kurucular Kurulu Üyesi 26. Dönem Milletvekili Hatice Dudu Özkal Giresun’da da hem teşkilat hem de esnaf ziyaretleri yaptılar.
Giresun İl Başkanı Özgür Okusal, Bulancak İlçe Başkanı Bilal Artul ve partililerle birlikte Bulancak’ta da ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Uçak, Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ı da ziyaret ettiler. Ziyarette bölge hakkında fikir alışverişinde bulunulurken Genel Başkan Yardımcısı Uçak, yapılacak seçimlerde iktidara gelmeleri halinde oluşturdukları eylem planları ile vatandaşların taleplerine karşılık vereceklerini söyledi. Hazırladıkları eylem planları ile Türkiye’nin geleceğini şekillendireceklerini ifade eden Uçak, “İşletmelerin büyümelerini ve daha fazla istihdam oluşturmalarını engelleyen düzenlemeleri gözden geçireceğiz. İşletme boyutuna ve cinsiyete göre ayırım yapmayan daha basit ve daha esnek bir iş kanunu getirerek kayıtlı istihdamın önündeki engelleri daha da azaltma yoluna gideceğiz. Kısmi zamanlı ve uzaktan çalışma modellerini güvenceli hale getireceğiz. Özellikle kadın ve genç istihdamında kısmi zamanlı çalışma ve uzaktan çalışma gibi modelleri çalışanların sağlık ve emeklilik haklarını güvence altına alarak yaygınlaştıracağız. İstihdam teşviklerini sadeleştireceğiz. Çok sayıda ve karmaşık olan sosyal güvenlik primi ve vergi teşviklerini sadeleştirerek uygulanmasını kolaylaştıracak, işletmelerin büyümelerine ve istihdam artışına katkı sağlamasını esas alacağız” diye konuştu. Ziyaretin ardından esnaf ziyaretlerini sürdüren ekip vatandaşlarla sohbet etti.     Haber : Muzaffer Şahin
Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Deva Partisi, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak ve Kurucular Kurulu Üyesi 26. Dönem Milletvekili Hatice Dudu Özkal Giresun’da da hem teşkilat hem de esnaf ziyaretleri yaptılar.

Giresun İl Başkanı Özgür Okusal, Bulancak İlçe Başkanı Bilal Artul ve partililerle birlikte Bulancak’ta da ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Uçak, Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ı da ziyaret ettiler.

Ziyarette bölge hakkında fikir alışverişinde bulunulurken Genel Başkan Yardımcısı Uçak, yapılacak seçimlerde iktidara gelmeleri halinde oluşturdukları eylem planları ile vatandaşların taleplerine karşılık vereceklerini söyledi.

Hazırladıkları eylem planları ile Türkiye’nin geleceğini şekillendireceklerini ifade eden Uçak, “İşletmelerin büyümelerini ve daha fazla istihdam oluşturmalarını engelleyen düzenlemeleri gözden geçireceğiz. İşletme boyutuna ve cinsiyete göre ayırım yapmayan daha basit ve daha esnek bir iş kanunu getirerek kayıtlı istihdamın önündeki engelleri daha da azaltma yoluna gideceğiz. Kısmi zamanlı ve uzaktan çalışma modellerini güvenceli hale getireceğiz. Özellikle kadın ve genç istihdamında kısmi zamanlı çalışma ve uzaktan çalışma gibi modelleri çalışanların sağlık ve emeklilik haklarını güvence altına alarak yaygınlaştıracağız. İstihdam teşviklerini sadeleştireceğiz. Çok sayıda ve karmaşık olan sosyal güvenlik primi ve vergi teşviklerini sadeleştirerek uygulanmasını kolaylaştıracak, işletmelerin büyümelerine ve istihdam artışına katkı sağlamasını esas alacağız” diye konuştu.

Ziyaretin ardından esnaf ziyaretlerini sürdüren ekip vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

Haber : Muzaffer Şahin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.