Denizde kaybolan kişinin cesedi bulundu

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 24.07.2021 - 14:54, Güncelleme: 24.07.2021 - 14:58 4491+ kez okundu.
 

Denizde kaybolan kişinin cesedi bulundu

Samsun'da denizde kaybolan kişinin cesedi bulundu
SAMSUN (AA) - Samsun'un Bafra ilçesinde denizde kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı. Sahilde kayalıkların üzerinden dengesini kaybederek denize düşen çocuğu kurtarmak için suya atladıktan sonra kaybolan Emre Kılıç'ın (30) cesedi, Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği, İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekiplerince yürütülen çalışma sonucu bulundu. Sudan çıkarılan Kılıç'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bafra Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Bafra'da dün dengesini kaybederek denize düşen kızı Elif'in (13) suda çırpındığını gören annesi Sevilay Kılıç ile akrabaları Emre Kılıç suya atlamış, çevredeki vatandaşların yardımıyla Elif ile annesi denizden çıkarılmıştı. Gözden kaybolan evli ve bir çocuk babası Emre Kılıç'ın bulunması için çalışma başlatılmıştı. Emre Kılıç'ın Ankara'da yaşadığı, kuzeninin düğününe katılmak üzere Bafra'ya geldiği öğrenildi.    
Samsun'da denizde kaybolan kişinin cesedi bulundu

SAMSUN (AA) - Samsun'un Bafra ilçesinde denizde kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı.

Sahilde kayalıkların üzerinden dengesini kaybederek denize düşen çocuğu kurtarmak için suya atladıktan sonra kaybolan Emre Kılıç'ın (30) cesedi, Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği, İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekiplerince yürütülen çalışma sonucu bulundu.

Sudan çıkarılan Kılıç'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bafra Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Bafra'da dün dengesini kaybederek denize düşen kızı Elif'in (13) suda çırpındığını gören annesi Sevilay Kılıç ile akrabaları Emre Kılıç suya atlamış, çevredeki vatandaşların yardımıyla Elif ile annesi denizden çıkarılmıştı.

Gözden kaybolan evli ve bir çocuk babası Emre Kılıç'ın bulunması için çalışma başlatılmıştı.

Emre Kılıç'ın Ankara'da yaşadığı, kuzeninin düğününe katılmak üzere Bafra'ya geldiği öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.