Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
26 Ağustos 2016 - 09:31 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15 G: 30 Ekim 2020 - 19:15

Demokrasi Nöbeti Teşekkürü

Memursen konfederasyonuna bağlı kısa adı Giresun BEM-BİR-SEN olan...

0 Okunma 0 Paylaşım
Demokrasi Nöbeti Teşekkürü

...Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Giresun il başkanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 darbe girişiminin ardından Giresun'da demokrasi nöbetine aralıksız katılan kamu görevlilerini onurlandırmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda BEM-BİR-SEN  Giresun İl Başkanı Coşkun Musaoğlu, FETÖ  terör örgütü tarafından  15 Temmuz darbe girişiminden sonra 27 gün boyunca Atatürk Meydan'ında  demokrasi nöbeti  tutan İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın ile Giresun Üniversitesi Genel Sekreteri  Kadir Aydın'ın  makamlarında ayrı ayrı  ziyaret  ederek teşekkür belgesi  sundu.

Demokrasi  nöbetine desteklerinden dolayı  Taşkın ve Aydın'a teşekkürlerini ileten Musaoğlu, "Her türlü darbe ve darbe girişiminin karşısında  cumhuriyetin, ulusal egemenliğin, laik demokratik sosyal hukuk devletinin  ve toplumsal barışın yanında olacağız" dedi.

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!