Demir’in yazdığı romanlar beğeni topluyor

KÜLTÜR 02.08.2021 - 16:54, Güncelleme: 02.08.2021 - 16:54 4942+ kez okundu.
 

Demir’in yazdığı romanlar beğeni topluyor

Giresun Vergi Dairesi Müdürü Celal Demir; Dersimli Bir Kız Sevdim, Düşler Gibisin, Baykuş Geçidi’’ isimli yazdığı romanları ile ‘’Sele Düştü’’ şiir kitabı okuyucuları tarafından büyük beğeni topluyor.
Romanları 3.baskıyı gördü. Daha önce yazdığı ‘’Sele Düştü’’ isimli şiir kitabı bulunan Demir, yaşanmış bir yaşam öyküsünden esinlenerek yazdığı ilk romanı Düşler Gibisin’ ’romanda, Murat’ın gönlünce bir yol tutturabilmek, hayatta onurlu bir duruş sahibi olabilmek, kalbinin kapılarını gerçek aşka aşabilmek için yaptığı davetin Nazlı’da karşılık bulması ve sevgiden ayrılığa, hüzünden sevince, yaşamın acılarından güzelliklerine değin birçok duyguyu bir arada yaşanması dile getiriliyor. ‘’Baykuş Geçidi’’ romanında ise Çapanlı sülalesinin torunları ile bitişik köy olan Çamlıköy karakoluna atanan bir astsubayın yaşadığı olaylar konu ediliyor. ‘’Dersimli Bir Kız Sevdim’’de ise mütevazi bir yaşam tarzı süren sade, dürüst ve samimi bir hayat tarzını kendine şiar edinmiş Haluk ve ailesinin hayat mücadelesini okurken, kendinizden izler görecek, cevapsız kalmış sorularınıza cevaplar bulacaksınız. Kitap hepimizin başucunda bulunması ve hayatımızın her alanında olması gereken en önemli hazinedir. Her geçen gün okuyucu kitlemin çoğalması elbette beni mutlu ediyor. Ömrümün sonuna kadar yazmaya devam edeceğim’’ dedi. Haber: Erol Küçük
Giresun Vergi Dairesi Müdürü Celal Demir; Dersimli Bir Kız Sevdim, Düşler Gibisin, Baykuş Geçidi’’ isimli yazdığı romanları ile ‘’Sele Düştü’’ şiir kitabı okuyucuları tarafından büyük beğeni topluyor.

Romanları 3.baskıyı gördü. Daha önce yazdığı ‘’Sele Düştü’’ isimli şiir kitabı bulunan Demir, yaşanmış bir yaşam öyküsünden esinlenerek yazdığı ilk romanı Düşler Gibisin’ ’romanda, Murat’ın gönlünce bir yol tutturabilmek, hayatta onurlu bir duruş sahibi olabilmek, kalbinin kapılarını gerçek aşka aşabilmek için yaptığı davetin Nazlı’da karşılık bulması ve sevgiden ayrılığa, hüzünden sevince, yaşamın acılarından güzelliklerine değin birçok duyguyu bir arada yaşanması dile getiriliyor. ‘’Baykuş Geçidi’’ romanında ise Çapanlı sülalesinin torunları ile bitişik köy olan Çamlıköy karakoluna atanan bir astsubayın yaşadığı olaylar konu ediliyor. ‘’Dersimli Bir Kız Sevdim’’de ise mütevazi bir yaşam tarzı süren sade, dürüst ve samimi bir hayat tarzını kendine şiar edinmiş Haluk ve ailesinin hayat mücadelesini okurken, kendinizden izler görecek, cevapsız kalmış sorularınıza cevaplar bulacaksınız. Kitap hepimizin başucunda bulunması ve hayatımızın her alanında olması gereken en önemli hazinedir. Her geçen gün okuyucu kitlemin çoğalması elbette beni mutlu ediyor. Ömrümün sonuna kadar yazmaya devam edeceğim’’ dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.