‘Daha güzel bir Giresun için durmak yok’

GÜNDEM 27.10.2021 - 17:12, Güncelleme: 27.10.2021 - 17:12 2043+ kez okundu.
 

‘Daha güzel bir Giresun için durmak yok’

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, refüj, park ve yeşil alanlarda yaptığı çalışmalarla kenti çiçek gibi yapıyor.
Ekipler günlük, haftalık ve aylık olarak yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra mevsimlik çiçek ve bitki dikimi, ot biçme ve budama işlemleri de gerçekleştiriyor. Özellikle havaların müsait olmasını fırsat olarak gören ekipler, şehri hem kötü görüntülerden arındırıyor hem de çok daha sağlıklı ve konforlu hale getiriyor. Refüj ve parkların bakımını düzenli olarak yapan ekipler kente estetik görüntü kazandırmaya devam ediyor. Giresun’un doğal güzelliğinin bilincinde olarak çok daha güzel ve yüksek standartlarda yaşam imkânı için çalışan ekipler, park ve bahçelere dikilen çiçeklerin, ağaçların ve bitkilerin korunması konusunda vatandaşların hassasiyet göstermesini istedi.
Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, refüj, park ve yeşil alanlarda yaptığı çalışmalarla kenti çiçek gibi yapıyor.

Ekipler günlük, haftalık ve aylık olarak yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra mevsimlik çiçek ve bitki dikimi, ot biçme ve budama işlemleri de gerçekleştiriyor.

Özellikle havaların müsait olmasını fırsat olarak gören ekipler, şehri hem kötü görüntülerden arındırıyor hem de çok daha sağlıklı ve konforlu hale getiriyor. Refüj ve parkların bakımını düzenli olarak yapan ekipler kente estetik görüntü kazandırmaya devam ediyor.

Giresun’un doğal güzelliğinin bilincinde olarak çok daha güzel ve yüksek standartlarda yaşam imkânı için çalışan ekipler, park ve bahçelere dikilen çiçeklerin, ağaçların ve bitkilerin korunması konusunda vatandaşların hassasiyet göstermesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.