Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
18 Haziran 2024 - 21:02

Cumhuriyet Meydanında Milli Maç coşkusu!

Bulancaklılar, A Milli Takımın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki ilk maçını dev ekranda hep birlikte izleyerek büyük bir coşku yaşadılar.

0 Okunma 0 Paylaşım
Cumhuriyet Meydanında Milli Maç coşkusu!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın talimatıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki LED ekranda naklen yayınlanan müsabakada, Bulancaklı futbolseverler milli takımlarına büyük destek verdiler.

Türkiye, EURO 2024 F grubundaki ilk maçında 19:00'da Gürcistan ile karşılaştı. Bu karşılaşma, A Milli Takım'ın 627. resmi maçı oldu.

Milli Takımımız, Mücadeleden Zafere Ulaştı

 

Müsabakanın ilk yarısında 25. dakikada Mert Müldür'ün golüyle öne geçen milli takımımız, 39. dakikada Mikautadze'nin golüne engel olamadı.

Ancak pes etmeyen milli takımımız, ikinci yarıda 65. dakikada Arda Güler'in golüyle skoru 2-1'e getirmeyi başardı. 90+7'de Kerem'in golü ile zafere uzanan milli takımımız, ilk maçında 3 puan alarak gruba iyi bir başlangıç yaptı.

Bulancak'ta Coşku Yaşandı

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Bulancak'ta büyük bir coşku yaşandı. Futbolseverler, milli takımlarına verdiği destekten ve aldığı galibiyetten dolayı büyük sevinç yaşadılar.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç da yaptığı açıklamada, "Bulancaklı hemşehrilerimizle birlikte milli takımlarımıza destek olmak ve bu coşkuyu paylaşmak büyük bir mutluluk. Milli takımımızın bu galibiyeti Bulancak'ta büyük bir sevinç yarattı. Tüm hemşehrilerimize bu güzel atmosferi yaşattıkları için teşekkür ediyorum." dedi.

#Türkiye #Gürcistan #Milli Maç

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!