CUMHURİYET HALK PARTİSİ EKONOMİ KURMAYLARI GİRESUNDA

SİYASET 06.07.2021 - 18:21, Güncelleme: 06.07.2021 - 18:21 3040+ kez okundu.
 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ EKONOMİ KURMAYLARI GİRESUNDA

CHP Ekonomi Masası Heyeti Giresun’da. Yurdun farklı bölgelerinde aylardır çalışmalar yaparak halkın, esnafın, çiftçinin ve sanayicinin ekonomik talep ve beklentilerini dinlemek ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin buna yönelik politikalarını yurttaşlarına anlatmak üzere çalışmalar yürüten heyete Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütleri’nden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak başkanlık ediyor.
DEĞİŞİMİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Giresun Milletvekili Necati Tığlı “Ülkemizin her yeri ekonomik krizin ayrı bir merkezi olmuş durumda. Esnafımızdan meslek örgütlerine, sendikalardan sivil toplum örgütlerine muhtarlarımıza varıncaya kadar her biri yaşanılan sorunları anlatacak ifade edecek birer kanaat önderi durumunda. Giresun ekonominin nispeten bu kadar kötü olmadığı günlerde dahi yatırım üretim fakiri bir şehirdi. Şimdi katlanılması, ertelenmesi, geçiştirilmesi mümkün olmayan bir sürece girdik. Ya bu faturayı krizin yükünü omuzlayan kesimler ödeyecek ya da iktidar değişimi ile hep birlikte yeni bir süreci inşa edeceğiz” CHP Giresun İl Başkanlığı’nda 8 Temmuz 2021 tarihinde saat 09.00’da bir araya gelecek heyetin, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı ve konferans salonunda saat 10.30 basın mensuplarıyla bir araya geleceğini ifade eden Tığlı, “CHP Ekonomi Masası Heyeti’nde yer alan Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’a, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’ye, İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek’e, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’a, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan’a, İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’ya, İzmir Milletvekili Bedri Serter’e, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’a, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’a ve Tekirdağ Milletvekili İlhami Aygün’e yapacakları verimli çalışmalar için Giresun halkı adına teşekkür ederim” dedi. TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Giresun Milletvekili Necati Tığlı, “Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf Odaları, Fiskobirlik, Ticaret Borsası, Ziraat Odası ile Organize Sanayi Bölgeleri’nde üretim faaliyetlerine devam eden üreticilere, fabrikalara ve KOBİ’lere yapılacak ziyaretlerin Giresun ekonomisi için çok önemli olduğunu” izah etti.  
CHP Ekonomi Masası Heyeti Giresun’da. Yurdun farklı bölgelerinde aylardır çalışmalar yaparak halkın, esnafın, çiftçinin ve sanayicinin ekonomik talep ve beklentilerini dinlemek ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin buna yönelik politikalarını yurttaşlarına anlatmak üzere çalışmalar yürüten heyete Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütleri’nden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak başkanlık ediyor.

DEĞİŞİMİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Giresun Milletvekili Necati Tığlı “Ülkemizin her yeri ekonomik krizin ayrı bir merkezi olmuş durumda. Esnafımızdan meslek örgütlerine, sendikalardan sivil toplum örgütlerine muhtarlarımıza varıncaya kadar her biri yaşanılan sorunları anlatacak ifade edecek birer kanaat önderi durumunda. Giresun ekonominin nispeten bu kadar kötü olmadığı günlerde dahi yatırım üretim fakiri bir şehirdi. Şimdi katlanılması, ertelenmesi, geçiştirilmesi mümkün olmayan bir sürece girdik. Ya bu faturayı krizin yükünü omuzlayan kesimler ödeyecek ya da iktidar değişimi ile hep birlikte yeni bir süreci inşa edeceğiz”

CHP Giresun İl Başkanlığı’nda 8 Temmuz 2021 tarihinde saat 09.00’da bir araya gelecek heyetin, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı ve konferans salonunda saat 10.30 basın mensuplarıyla bir araya geleceğini ifade eden Tığlı, “CHP Ekonomi Masası Heyeti’nde yer alan Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’a, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’ye, İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek’e, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’a, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan’a, İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’ya, İzmir Milletvekili Bedri Serter’e, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’a, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’a ve Tekirdağ Milletvekili İlhami Aygün’e yapacakları verimli çalışmalar için Giresun halkı adına teşekkür ederim” dedi.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Giresun Milletvekili Necati Tığlı, “Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf Odaları, Fiskobirlik, Ticaret Borsası, Ziraat Odası ile Organize Sanayi Bölgeleri’nde üretim faaliyetlerine devam eden üreticilere, fabrikalara ve KOBİ’lere yapılacak ziyaretlerin Giresun ekonomisi için çok önemli olduğunu” izah etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.