Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
24 Ekim 2019 - 17:22 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

‘Cumhuriyet farkındalık yaratır’

Bulancak İlçe Kaymakamlığı ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okuma alışkanlığını artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Kitapla Hasbihal’ adıyla yerel proje başlatıldı.

0 Okunma 0 Paylaşım
‘Cumhuriyet farkındalık yaratır’

Cumhuriyet İlkokulu da proje sorumluluğundan hareketle ‘Kitap Okuma Etkinliği’ düzenledi. Pazartesi günü okul bahçesinde düzenlenen etkinlik havanın yağmurlu olması sebebiyle Cumhuriyet İlkokulu Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Veliler, öğretmenler ve idarecilerin katıldığı etkinliğe 19 Eylül MTAL, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve Yunus Emre İlkokulu da destek verdi.

400 öğrenci ve velinin katılımı ile başlayan etkinlikte açılış konuşmasını Okulun Rehber Öğretmeni Selma Ünal Tirsi yaparak, ‘Okumadan geçen bir gün yitirilmiş bir gündür’ mesajı ile konuşmasını tamamladı.

Okul Müdürü Adem İlyas ise yaptığı açıklamada, “Kitapla Hasbihal Projesi okullarımızda farkındalık oluşturmuştur. Ellerinde kitapları ile salona gelen öğrenciler ve veliler bu farkındalığı en güzel şekilde hareketlendirmiştir. 30 dakika kitap okumanın verdiği mutluluk ve huzur her şeye değdi” dedi.

Kitap Okuma Etkinliği fon müziği eşliğinde 30 dakika boyunca devam etti.

Müdür İlyas aynı zamanda Cumhuriyet İlkokulu olarak proje kapsamında 27.04.2020’de kitap okuma etkinliği, ödüllü öğrenci, veli kitap okuma yarışmaları ve öğrenci yazar buluşmalarının da yapılacağını sözlerine ekledi.

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!