Cumhuriyet çocuklarından muhteşem proje

EĞİTİM 21.06.2021 - 17:18, Güncelleme: 21.06.2021 - 17:18 2589+ kez okundu.
 

Cumhuriyet çocuklarından muhteşem proje

Bulancak Cumhuriyet İlkokulu’nda e-Twinning kapsamında hayata geçirilen ‘Atık Kağıt Geriye Dönüşüm’ projesi tamamlanmak üzere.
Koordinatör öğretmenler, öğrencilerin geri dönüşüm ve çevre konusunda bilinçlendirilmesi için çalışma yürüttü. Okul Müdürü Adem İlyas, “Atık Kağıt Geriye Dönüşüm projemiz zirveye gidiyor. İlçe kaymakamımız sayın Ali İkram Tuna ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırmışlardır. Atık Kağıt dönüşüm projesinde madalya kazanan öğrencilerimizle fotoğraf çektiren Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze kurum olarak saygılarımızı sunuyoruz” dedi. İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna ise; çevre eğitiminde en önemli hedef kitlenin çocuklar olduğunu söyledi. Çocukluk döneminde kazandırılan davranış ve duyarlılıkların bireyin bütün hayatında etkili olduğunu belirten Tuna, şöyle konuştu; “Geleceğimize değer katacak ve bugünün toplumunun da şekillenmesini sağlayacak çocukların çevresel duyarlılığının arttırılması, toplumsal gelişmeyi olumlu yönde etkileyecektir. Proje kapsamında 6-11 yaş grubu çocukların günlük yaşantılarında gerçekleştirdikleri faaliyetlerin çevreye olan etkilerini fark etmeleri, çevreyle ilgili kavramları somutlaştırmaları, çevre bilimlerine olan ilgilerini arttırmaları ve bilimsel merak duygularını geliştirmeleri hedefleniyor. Bu konuda çocukları kutluyorum” dedi.   Haber: Erol Küçük  
Bulancak Cumhuriyet İlkokulu’nda e-Twinning kapsamında hayata geçirilen ‘Atık Kağıt Geriye Dönüşüm’ projesi tamamlanmak üzere.

Koordinatör öğretmenler, öğrencilerin geri dönüşüm ve çevre konusunda bilinçlendirilmesi için çalışma yürüttü. Okul Müdürü Adem İlyas, “Atık Kağıt Geriye Dönüşüm projemiz zirveye gidiyor. İlçe kaymakamımız sayın Ali İkram Tuna ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırmışlardır. Atık Kağıt dönüşüm projesinde madalya kazanan öğrencilerimizle fotoğraf çektiren Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze kurum olarak saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna ise; çevre eğitiminde en önemli hedef kitlenin çocuklar olduğunu söyledi.

Çocukluk döneminde kazandırılan davranış ve duyarlılıkların bireyin bütün hayatında etkili olduğunu belirten Tuna, şöyle konuştu; “Geleceğimize değer katacak ve bugünün toplumunun da şekillenmesini sağlayacak çocukların çevresel duyarlılığının arttırılması, toplumsal gelişmeyi olumlu yönde etkileyecektir. Proje kapsamında 6-11 yaş grubu çocukların günlük yaşantılarında gerçekleştirdikleri faaliyetlerin çevreye olan etkilerini fark etmeleri, çevreyle ilgili kavramları somutlaştırmaları, çevre bilimlerine olan ilgilerini arttırmaları ve bilimsel merak duygularını geliştirmeleri hedefleniyor. Bu konuda çocukları kutluyorum” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.