Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğalgaz sorunu için talimat verdi
Ankara’da gerçekleşen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, söz alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şehrin birçok mahallesinde yaşanan doğalgaz sıkıntısını anlattı.
Başkan Şenlikoğlu, görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehirde eksik kalan doğalgaz hat çalışmalarının giderilmesi konusunda destek talebinde bulundu. Şenlikoğlu, şehrin bir bölümüne doğalgaz şebekesinin henüz ulaştırılmadığını ve dolayısıyla halkın doğalgaz kullanımına geçemediğini ifade ederek, bu konuda yaşanan mağduriyetin giderilmesinin Giresun halkını sevindireceğini anlattı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise konu hakkında ilgili kurum ve yüklenici firma yetkililerine toplantı sırasında telefonla iletişime geçerek sorunun ortadan kaldırılması için Başkan Şenlikoğlu ile iletişim halinde olmaları talimatını verdi.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, konuya yakın ilgi gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kurmaylarına teşekkürlerini iletti.
Şenlikoğlu, ayrıca görüşmede Giresun’da hizmete sunulan yatırımlar ve hayata geçirilecek projeler hakkında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bilgilendirdi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
AK Parti Giresun’da yerel yönetimler bir araya geldi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







