Çözüm birimi şehrin her bölgesinde

GÜNDEM 17.06.2022 - 15:47, Güncelleme: 17.06.2022 - 15:47 5937+ kez okundu.
 

Çözüm birimi şehrin her bölgesinde

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çözüm Birimi şehir genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Şehrin her bölgesinde taleplere cevap veren ekipler, iş programına göre şehrin çözüm bekleyen noktalarına müdahale ediyor. Bu kapsamda ekipler tarafından; Aydınlar Mahallesi Muhtarlık binası ve Çıtlakkale Mahallesi Barış Manço Parkı’nda boyama, Gedikkaya Mahallesi 104 Nolu Sokak’ta beton tamiratı, Güre Mahallesi Bağcılar Sokak ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Hacısiyam Mahallesi İnönü Caddesi, Sultan Selim Mahallesi Kazancılar Yokuşu’nda kaldırım tamiratı, Hacısiyam Mahallesi Cumhuriyet Parkı ve Güre Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda kaldırım üzeri engelli rampası yapım çalışması gerçekleştiriliyor. Çözüm birimi yetkilileri, çalışmaların kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiğini bildirdi.
Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çözüm Birimi şehir genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Şehrin her bölgesinde taleplere cevap veren ekipler, iş programına göre şehrin çözüm bekleyen noktalarına müdahale ediyor.

Bu kapsamda ekipler tarafından; Aydınlar Mahallesi Muhtarlık binası ve Çıtlakkale Mahallesi Barış Manço Parkı’nda boyama, Gedikkaya Mahallesi 104 Nolu Sokak’ta beton tamiratı, Güre Mahallesi Bağcılar Sokak ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Hacısiyam Mahallesi İnönü Caddesi, Sultan Selim Mahallesi Kazancılar Yokuşu’nda kaldırım tamiratı, Hacısiyam Mahallesi Cumhuriyet Parkı ve Güre Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda kaldırım üzeri engelli rampası yapım çalışması gerçekleştiriliyor.

Çözüm birimi yetkilileri, çalışmaların kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.