Çotanaklar, Göztepe maçı hazırlıkları başladı

SPOR 29.09.2021 - 10:44, Güncelleme: 29.09.2021 - 10:44 6326+ kez okundu.
 

Çotanaklar, Göztepe maçı hazırlıkları başladı

GZT Giresunspor, Süper Lig'in 8. haftasında 2 Ekim Cumartesi günü Göztepe'ye konuk olacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Çotanak Spor Kompleksi'nde teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana, Yukatel Kayserispor maçında sakatlanan Souleymane Doukara katılmadı. Kulüp basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, yaptığı açıklamada, Göztepe karşısında 3 puan hedeflediklerini söyledi. Önal, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini aktararak, "Göztepe karşılaşması hazırlıklarına başladık. Rakibimiz önünde iyi bir oyun sergileyip, 3 puan ile sahadan ayrılan taraf olmayı hedefliyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Bunu başarabilecek kadroya da sahibiz." ifadelerini kullandı.  
GZT Giresunspor, Süper Lig'in 8. haftasında 2 Ekim Cumartesi günü Göztepe'ye konuk olacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Çotanak Spor Kompleksi'nde teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı.

İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana, Yukatel Kayserispor maçında sakatlanan Souleymane Doukara katılmadı.

Kulüp basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, yaptığı açıklamada, Göztepe karşısında 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Önal, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini aktararak, "Göztepe karşılaşması hazırlıklarına başladık. Rakibimiz önünde iyi bir oyun sergileyip, 3 puan ile sahadan ayrılan taraf olmayı hedefliyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Bunu başarabilecek kadroya da sahibiz." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.