Çocuklar Şehit Eren Bülbül Parkında doyasıya eğlendiler

YAŞAM 19.04.2022 - 09:49, Güncelleme: 19.04.2022 - 09:49 3416+ kez okundu.
 

Çocuklar Şehit Eren Bülbül Parkında doyasıya eğlendiler

Bulancak’ta geçtiğimiz Pazar günü havanında güneşli olmasını fırsat bilen çocuklar, anne ve babaları ile birlikte parklara koştular.
Bu parklardan biri İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında ki Şehit Eren Bülbül Çocuk parkıydı. Çocuklar pandemi sonrası ilk kez böylesine park ve meydanlarda eğlendi. Çocukların mutluluğunun gözlerinden okunduğu bu günde anne ve babalar onların sevincine ortak oldu. Anne ve babalar gazetemize yaptıkları açıklamada, “Bugün parklarımız çocuklarımız sayesinde cıvıl cıvıl. En kısa zamanda bu pandemiden kurtulacağımızı ümit ediyoruz. Kısa zaman içinde rahat, huzurlu ve sağlıklı günlere döneceğimize inanıyoruz” dediler.     Haber: Erol Küçük  
Bulancak’ta geçtiğimiz Pazar günü havanında güneşli olmasını fırsat bilen çocuklar, anne ve babaları ile birlikte parklara koştular.

Bu parklardan biri İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında ki Şehit Eren Bülbül Çocuk parkıydı. Çocuklar pandemi sonrası ilk kez böylesine park ve meydanlarda eğlendi. Çocukların mutluluğunun gözlerinden okunduğu bu günde anne ve babalar onların sevincine ortak oldu. Anne ve babalar gazetemize yaptıkları açıklamada, “Bugün parklarımız çocuklarımız sayesinde cıvıl cıvıl. En kısa zamanda bu pandemiden kurtulacağımızı ümit ediyoruz. Kısa zaman içinde rahat, huzurlu ve sağlıklı günlere döneceğimize inanıyoruz” dediler.

 

 

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.