Çocuklar için açık hava sineması düzenlendi

KÜLTÜR 07.08.2021 - 18:25, Güncelleme: 07.08.2021 - 18:25 5303+ kez okundu.
 

Çocuklar için açık hava sineması düzenlendi

Yağlıdere Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında çocuklar için açık hava sineması etkinliği düzenlendi.
Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte çocuklara ve ailelerine belediye ekiplerince patlamış mısır, dondurma ve su ikram edildi. Ücretsiz etkinlikte, "Köstebekgiller Perili Orman" adlı film gösterildi. Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, etkin öncesinde yaptığı konuşmada, "Pandemi sürecinde 15 aylık yoğunluktan sonra bir şeyler yapalım dedik. İnşallah bu bir başlangıç olacak. Önümüzdeki dönemde tiyatrolar, sizlerin eğlenebileceği farklı noktalara götürebileceğimiz faaliyetlerimiz olacak. Hepinize iyi seyirler diliyorum." ifadesini kullandı.  
Yağlıdere Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında çocuklar için açık hava sineması etkinliği düzenlendi.

Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte çocuklara ve ailelerine belediye ekiplerince patlamış mısır, dondurma ve su ikram edildi.

Ücretsiz etkinlikte, "Köstebekgiller Perili Orman" adlı film gösterildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, etkin öncesinde yaptığı konuşmada, "Pandemi sürecinde 15 aylık yoğunluktan sonra bir şeyler yapalım dedik. İnşallah bu bir başlangıç olacak. Önümüzdeki dönemde tiyatrolar, sizlerin eğlenebileceği farklı noktalara götürebileceğimiz faaliyetlerimiz olacak. Hepinize iyi seyirler diliyorum." ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.