Çocuklar, hayallerini çizdi

YAŞAM 30.07.2021 - 17:25, Güncelleme: 30.07.2021 - 17:25 2357+ kez okundu.
 

Çocuklar, hayallerini çizdi

Görele Belediyesi tarafından çocuklara özel ‘Hayalimdeki Görele’ konulu resim yarışması düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ‘Hayalimdeki Görele’ konulu resim yarışmasında çocuklar aileleriyle birlikte hem sosyal aktivitede bulundu, hem de yeteneklerini sergiledi. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çocuklarımızı etkinliklerinde yalnız bırakmayarak, onlarla hem sohbet etti, hem de çocuklarımızın yeteneklerini gözlemledi. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler takdim eden Belediye Başkanı Tolga Erener, çocuklarımızı resimleriyle ‘Hayalindeki Görele’ ile buluşturduklarını söyledi. Çocuklarımız ve aileleri için güzel bir etkinlik, güzel bir aktivite olduğunu belirten Erener, “Çocuklarımız düzenlediğimiz ‘Hayalimdeki Görele’ konulu resim yarışmasında hem sosyal etkinlikte bulundu, hem de yeteneklerini sergiledi. Katılım bizleri oldukça memnun etti. Çocuklarımız ‘Hayalindeki Görele’yi bizlere yaptıkları eserlerle anlattı. Katılan bütün çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz” dedi.
Görele Belediyesi tarafından çocuklara özel ‘Hayalimdeki Görele’ konulu resim yarışması düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ‘Hayalimdeki Görele’ konulu resim yarışmasında çocuklar aileleriyle birlikte hem sosyal aktivitede bulundu, hem de yeteneklerini sergiledi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çocuklarımızı etkinliklerinde yalnız bırakmayarak, onlarla hem sohbet etti, hem de çocuklarımızın yeteneklerini gözlemledi.

Çocuklarımıza çeşitli hediyeler takdim eden Belediye Başkanı Tolga Erener, çocuklarımızı resimleriyle ‘Hayalindeki Görele’ ile buluşturduklarını söyledi.

Çocuklarımız ve aileleri için güzel bir etkinlik, güzel bir aktivite olduğunu belirten Erener, “Çocuklarımız düzenlediğimiz ‘Hayalimdeki Görele’ konulu resim yarışmasında hem sosyal etkinlikte bulundu, hem de yeteneklerini sergiledi. Katılım bizleri oldukça memnun etti. Çocuklarımız ‘Hayalindeki Görele’yi bizlere yaptıkları eserlerle anlattı. Katılan bütün çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.