Çocuk hakları semineri

KÜLTÜR 22.11.2021 - 17:17, Güncelleme: 22.11.2021 - 17:17 5832+ kez okundu.
 

Çocuk hakları semineri

20 Kasım Çocuk Hakları günü vesilesi ile Giresun sokakbaşı sahne de, ‘Çocuk Hakları ve Aile içindeki konumu’ konulu seminer gerçekleştirildi.
  Seminere katılan; Av. Zülal Toptepe, (Giresun barosu çocuk hakları danışma ve uygulama komisyonu başkan yardımcısı ) Psikolojik danışman Öznur Öztepe, ( Hayat şebnem rehabilitasyon merkezi müdürü) Selçuk Yılmaz (Oyuncu- Eğitmen )  katılımcıların sorularına, çocuk haklarının toplum ve birey üzerindeki etkilerine değinerek semineri 20 Kasım 17:00'da gerçekleştirdiler.   Haber: Erol Küçük
20 Kasım Çocuk Hakları günü vesilesi ile Giresun sokakbaşı sahne de, ‘Çocuk Hakları ve Aile içindeki konumu’ konulu seminer gerçekleştirildi.

 

Seminere katılan; Av. Zülal Toptepe, (Giresun barosu çocuk hakları danışma ve uygulama komisyonu başkan yardımcısı ) Psikolojik danışman Öznur Öztepe, ( Hayat şebnem rehabilitasyon merkezi müdürü) Selçuk Yılmaz (Oyuncu- Eğitmen )  katılımcıların sorularına, çocuk haklarının toplum ve birey üzerindeki etkilerine değinerek semineri 20 Kasım 17:00'da gerçekleştirdiler.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.