Cindemir, Giresun’u temsil etti

SPOR 21.06.2021 - 17:09, Güncelleme: 21.06.2021 - 17:09 2944+ kez okundu.
 

Cindemir, Giresun’u temsil etti

Türkiye Salon Sporları platformu genel seçimi geçtiğimiz hafta İstanbul’da gerçekleşti.
Bulancak İnsanının yakından tanıdığı Volkan Cindemir Giresun Salon Sporları Platformu Başkanı olarak oyunu kullandı. Ve tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Nihat Güler tekrar başkan seçildi. Volkan Cindemir, “Platforrm Spor salonlarının hakkını savunmak adına ulusal medyada 1000 üzeri haber ve 20.000 twitle 2 gün gündemde kalarak ne kadar güçlü bir oluşum olduğumuzu göstermiş olduk” dedi.
Türkiye Salon Sporları platformu genel seçimi geçtiğimiz hafta İstanbul’da gerçekleşti.

Bulancak İnsanının yakından tanıdığı Volkan Cindemir Giresun Salon Sporları Platformu Başkanı olarak oyunu kullandı.

Ve tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Nihat Güler tekrar başkan seçildi. Volkan Cindemir, “Platforrm Spor salonlarının hakkını savunmak adına ulusal medyada 1000 üzeri haber ve 20.000 twitle 2 gün gündemde kalarak ne kadar güçlü bir oluşum olduğumuzu göstermiş olduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.