CHP’de yeni üyelere rozet takıldı

SİYASET 14.03.2022 - 17:53, Güncelleme: 14.03.2022 - 17:53 34297+ kez okundu.
 

CHP’de yeni üyelere rozet takıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak ilçe teşkilatında yeni üyelere parti rozeti takma töreni yapıldı.
CHP Bulancak İlçe Başkanlığı toplantı salonunda yapılan programa CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı’da katıldı. Yeni üyelerin rozet takma töreni öncesi bir konuşma yapan İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, “Aydınlık bir ülke ve gelecek için mücadele eden partimize bugün yeni üye arkadaşlarımız katılıyor. İktidara yürürken bu arkadaşlarımızda mücadelemize katılacak. Şimdiden kendilerine ve CHP’ye hayırlı olsun diyorum” dedi. Milletvekili Tığlı ise, “Halkın iktidarı için yola çıkan partimizin büyümesi için güçlenerek geliyoruz. Yeni üyelerimizle yola devam edeceğiz ve halkın iktidarını kuracağız. Yeni üyelerimize de hayırlı olsun diyoruz” dedi. Daha sonra Milletvekili Tığlı, yeni üyelere parti rozetlerini takarak teşekkür etti.      Haber – Foto : Erhan Gündoğar
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak ilçe teşkilatında yeni üyelere parti rozeti takma töreni yapıldı.

CHP Bulancak İlçe Başkanlığı toplantı salonunda yapılan programa CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı’da katıldı.

Yeni üyelerin rozet takma töreni öncesi bir konuşma yapan İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, “Aydınlık bir ülke ve gelecek için mücadele eden partimize bugün yeni üye arkadaşlarımız katılıyor. İktidara yürürken bu arkadaşlarımızda mücadelemize katılacak. Şimdiden kendilerine ve CHP’ye hayırlı olsun diyorum” dedi.

Milletvekili Tığlı ise, “Halkın iktidarı için yola çıkan partimizin büyümesi için güçlenerek geliyoruz. Yeni üyelerimizle yola devam edeceğiz ve halkın iktidarını kuracağız. Yeni üyelerimize de hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Daha sonra Milletvekili Tığlı, yeni üyelere parti rozetlerini takarak teşekkür etti.   

 

Haber – Foto : Erhan Gündoğar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.