CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 9 Haziran'da Ordu'ya gelecek

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 17.05.2022 - 16:34, Güncelleme: 17.05.2022 - 15:08 5423+ kez okundu.
 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 9 Haziran'da Ordu'ya gelecek

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 9 Haziran'da Ordu'ya gelecek
ORDU (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 9 Haziran'da Ordu'ya geleceği bildirildi.Kentte üç günlük program kapsamında temaslarda bulunan CHP milletvekillerinden oluşan heyet, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.Heyet adına konuşma yapan CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Kılıçdaroğlu'nun kentte yapacağı ziyaret programıyla ilgili sahada bilgilendirme yaptıklarını söyledi.Durmaz, sivil toplum örgütleri, meslek odaları, muhtar dernekleri, kente katma değer üreten kişi, kurum ve kuruluşlar ile engelli derneklerinin bir çoğuyla bir araya geldiklerini belirterek, "Tüm Orduluları da ziyaret ettiğimiz zaman şunu gördük, herkes gerçekten naif bir yapıda. Sivil toplum örgütleri konukseverliğin, tabii bize en ziyadesini gösterdiler. Bu, bizi son derece mutlu etti. Hatta şöyle diyorum ben, Ordu artık demlenmiş bir şehir olmuş. Yani kendine has kültürüyle, nezaketiyle, hiç yüzünden tebessüm eksik olmayan kıymetli insanlarıyla farklı bir kent." dedi.CHP İl Başkanı Atila Şahin ise yaptıkları davet üzerine 9 Haziran'da Kılıçdaroğlu'nun Ordu'ya geleceğini ifade etti.Kılıçdaroğlu'nun Ordu'ya gelişiyle ilgili görevlendirilen 10 milletvekilinin, üç ayrı ekip halinde ilçelerde ziyaretlerde bulunduğunu anlatan Şahin, Kılıçdaroğlu ile Ordu Kültür Sanat Merkezinde halkla buluşma programı gerçekleştirileceğini, programda sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, kadınlar, gençler ve toplumun bütün kesimleriyle söyleşi olacağını kaydetti.CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen'in de konuşma yaptığı ziyarette, CHP milletvekilleri Emine Gülizar Emecan ve Neslihan Hancıoğlu ile bazı partililer yer aldı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 9 Haziran'da Ordu'ya gelecek

ORDU (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 9 Haziran'da Ordu'ya geleceği bildirildi.

Kentte üç günlük program kapsamında temaslarda bulunan CHP milletvekillerinden oluşan heyet, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Heyet adına konuşma yapan CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Kılıçdaroğlu'nun kentte yapacağı ziyaret programıyla ilgili sahada bilgilendirme yaptıklarını söyledi.

Durmaz, sivil toplum örgütleri, meslek odaları, muhtar dernekleri, kente katma değer üreten kişi, kurum ve kuruluşlar ile engelli derneklerinin bir çoğuyla bir araya geldiklerini belirterek, "Tüm Orduluları da ziyaret ettiğimiz zaman şunu gördük, herkes gerçekten naif bir yapıda. Sivil toplum örgütleri konukseverliğin, tabii bize en ziyadesini gösterdiler. Bu, bizi son derece mutlu etti. Hatta şöyle diyorum ben, Ordu artık demlenmiş bir şehir olmuş. Yani kendine has kültürüyle, nezaketiyle, hiç yüzünden tebessüm eksik olmayan kıymetli insanlarıyla farklı bir kent." dedi.

CHP İl Başkanı Atila Şahin ise yaptıkları davet üzerine 9 Haziran'da Kılıçdaroğlu'nun Ordu'ya geleceğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun Ordu'ya gelişiyle ilgili görevlendirilen 10 milletvekilinin, üç ayrı ekip halinde ilçelerde ziyaretlerde bulunduğunu anlatan Şahin, Kılıçdaroğlu ile Ordu Kültür Sanat Merkezinde halkla buluşma programı gerçekleştirileceğini, programda sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, kadınlar, gençler ve toplumun bütün kesimleriyle söyleşi olacağını kaydetti.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen'in de konuşma yaptığı ziyarette, CHP milletvekilleri Emine Gülizar Emecan ve Neslihan Hancıoğlu ile bazı partililer yer aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.