CHP Bulancak, Esnafın derdini dinledi

GÜNDEM 31.05.2022 - 14:06, Güncelleme: 31.05.2022 - 14:06 5928+ kez okundu.
 

CHP Bulancak, Esnafın derdini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun Belediyesi önceki Başkanı Kerim Aksu ve İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile beraber Bulancak’ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Bulancak’ta esnaf ve vatandaşları dinleyen Milletvekili Necati Tığlı, “Bugünkü mevcut iktidar artık miladını doldurmuştur. Erken seçim söylemleri vardır artık seçim tarihinin hiçbir anlamı yok. Çünkü biz seçimlere dünden hazırız, bugünden razıyız. Bugün hep birlikte yapmış olduğumuz esnaf ziyaretlerimize ilçe başkanlığımız öncülüğünde devam edeceğiz. Çünkü Mevcut iktidar artık yönetemiyor, vatandaşlarımız ekonomik sıkıntılar içinde adeta boğuluyor. Artık mevcut iktidar vatandaşlara çözüm değil sorun üretiyor” dedi. Yapılacak ilk seçimlerde iktidara geleceklerinin altını çizen CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugün Bulancak’ta esnafımızın ve vatandaşlarımızın dertlerini bir bir dinledik. Hepimizin ortak sorunu olan ekonomi artık esnafımızın ve halkımızın belini bükmüştür. Artık değişim vaktinin geldiğine halkımızın inancı da tamdır. Yaptığımız ve artık yapacak olduğumuz bu ziyaretler iktidara yürüdüğümüzün habercisidir” dedi. Ziyaretlerinden dolayı CHP Bulancak ilçe başkanlığına ve ziyaret heyetine teşekkür eden vatandaşlar, Bulancak Salı pazarında fiyatların mevsime göre uygun olmasına rağmen alım gücünün düştüğünü ve geçim sıkıntısının her geçen gün daha çok arttığını söylediler.
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun Belediyesi önceki Başkanı Kerim Aksu ve İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile beraber Bulancak’ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Bulancak’ta esnaf ve vatandaşları dinleyen Milletvekili Necati Tığlı, “Bugünkü mevcut iktidar artık miladını doldurmuştur. Erken seçim söylemleri vardır artık seçim tarihinin hiçbir anlamı yok. Çünkü biz seçimlere dünden hazırız, bugünden razıyız. Bugün hep birlikte yapmış olduğumuz esnaf ziyaretlerimize ilçe başkanlığımız öncülüğünde devam edeceğiz. Çünkü Mevcut iktidar artık yönetemiyor, vatandaşlarımız ekonomik sıkıntılar içinde adeta boğuluyor. Artık mevcut iktidar vatandaşlara çözüm değil sorun üretiyor” dedi.

Yapılacak ilk seçimlerde iktidara geleceklerinin altını çizen CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugün Bulancak’ta esnafımızın ve vatandaşlarımızın dertlerini bir bir dinledik. Hepimizin ortak sorunu olan ekonomi artık esnafımızın ve halkımızın belini bükmüştür. Artık değişim vaktinin geldiğine halkımızın inancı da tamdır. Yaptığımız ve artık yapacak olduğumuz bu ziyaretler iktidara yürüdüğümüzün habercisidir” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı CHP Bulancak ilçe başkanlığına ve ziyaret heyetine teşekkür eden vatandaşlar, Bulancak Salı pazarında fiyatların mevsime göre uygun olmasına rağmen alım gücünün düştüğünü ve geçim sıkıntısının her geçen gün daha çok arttığını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.