Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
11 Nisan 2011 - 20:54 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15 G: 30 Ekim 2020 - 19:15

Canikli A takımı kurdu; CHP şokta

Geldi sürpriz yaptı. Gezmiş kralların kurbanı oldu.

0 Okunma 0 Paylaşım
Canikli A takımı kurdu; CHP şokta

Siyasi partiler, seçime katılacakları seçim çevrelerine ait aday listelerini dün Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdi.Buna  göre seçimin iddiallı partileri AK Parti, CHP ve MHP'nin 12 Haziran genel seçimlerinde Giresun'dan göstereceği adaylar belli oldu. AK Parti'de Nurettin Canikli adeta kendi listesini yaptı. Canikli,ilk sıradaki yerini korurken, büyük bir sürpriz yapan Mehmet Geldi ikinci, Adem Tatlı üçüncü ve Şengül Şahin ise son sırada yer aldı.

                CHP'de ise ilk sırayı Görele kanadından Selahattin Karaahmetoğlu alırken en favori isim Aykut Gezmiş ikinci sırada yer buldu.Düne kadar il sırada yer alan Gezmiş, kralların kurbanı oldu.Bülent Bektaşoğlu ise 3. sıraya koyularak hayal kırıklığına uğrarken,sıralamada  dördüncülüğe Nilay Pınar yerleştirildi. MHP'de değişen bir şey olmayarak mevcut milletvekili Murat Özkan ilk sıradaki yerini korudu. Listede 2. sırayı Ali Akgün, 3. sırada Nihat Yirmibeş ve 4. sırada ise Savaş Yaman yer aldı.

                Saadet Partisi'nde ise ilk sırada Süleyman Tekbaş bulunurken, Ömer Öztürk 2., Davut Tepeyurt 3. ve Musa Çakır 4. sırada yer buldu.

                DSP'nin ilk sıra adayı ise Av. Mehmet Turan oldu.

Canikli A takımı kurdu; CHP şokta

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!