Çakıroğlu, Kocaoğlu ve Tekin'de görevden alındı
AK Parti Giresun İl Yönetiminin toplu olarak istifa etmesinin ardından,...
...Merkez İlçe, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları da görevlerinden alındı.
Edinilen bilgiye göre Ak Parti Bölge Koordinatörü Çorum milletvekili Murat Yıldırım ve Ak Parti İl Koordinatörü Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak’ın Giresun'a geldiği ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, İl Kadın Kolları Hatice Kocaoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Şeyma Tekin’i görevden aldıkları öğrenildi.
Ak Parti’de Öztürk istifasının yankıları sürerken, bütün teşkilatın görevden alınması seçim öncesi AK Parti’nin işinin biraz zora gireceği dedikodularını ortaya çıkardı.
Gazetemizin edindiği bilgilere göre, il ve ilçe delegeleri ile bir araya gelen koordinatörler, oluşturulacak yeni yönetim hakkında görüş alışverişinde bulundular. Yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde yönetimlerin hızlı bir şekilde oluşturulacağı ve seçimlere hazırlanılacağı öğrenildi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







