Büro Haksen ilk kez iftarda bir araya geldi

YAŞAM 15.04.2022 - 09:36, Güncelleme: 15.04.2022 - 09:36 3648+ kez okundu.
 

Büro Haksen ilk kez iftarda bir araya geldi

Giresun Büro Haksen il Temsilcisi Serkan Yıldırım, Hak ve Emeğin Sendikası sloganı ile mücadelesine başlayan, çok kıza zaman içinde büyük bir ivme yakalayan ve kısa adı Haksen olan Kamu çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Giresun Büro Haksen yöneticileri ile Bulancak Aydın Balık’ta iftar yemeğinde bir araya geldiklerini açıkladı.
Birlik ve beraberlik içerisinde coşkulu bir şekilde geçen iftar yemeğine Ordu ve Trabzon illerinden de katılımlar olduğunu ifade eden Giresun Büro Haksen İl Temsilcisi Serkan Yıldırım, “HAKSEN sendikamızın değerli üyeleri, aileleri ve değerli misafirler sizleri bu güzel günde bir araya getirmenin mutluluğu içindeyiz. İftar soframıza teşrifleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ramazan'ın iki haftasını geride bıraktık rabbim gerisini sağlık, sıhhat, huzur, barış içerisinde eriştirmeyi nasip eylesin. Biliyorsunuz ki bu aylar son derece önemli aylar. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Kuruluşumuzdan bugüne kadar HAKSEN olarak tek amacımız demokratik ve çağdaş sendikacılık ilkeleri çerçevesinde tüm yurttaşlar için sosyal adaletin sağlanması bizleri güçlü kılan anlayışımız olmuştur. Fazla zamanınızı alarak, sizleri burada sıkmak istemiyorum. Sendikamızın bu ilk yemeğinin özel olmasını hatıralara dokunmasını ve ilerleyen günlerde hoş, güzel bir anı oluşturmasını istiyorum. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan-ı Şerifinizi bir kez daha kutluyorum. Rabbim bizleri Ramazan-ı Şerif’e ulaştırdığı gibi, inşallah Ramazan Bayramına kavuştursun hepinizi bir kez daha muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.   Haber : Muzaffer Şahin  
Giresun Büro Haksen il Temsilcisi Serkan Yıldırım, Hak ve Emeğin Sendikası sloganı ile mücadelesine başlayan, çok kıza zaman içinde büyük bir ivme yakalayan ve kısa adı Haksen olan Kamu çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Giresun Büro Haksen yöneticileri ile Bulancak Aydın Balık’ta iftar yemeğinde bir araya geldiklerini açıkladı.

Birlik ve beraberlik içerisinde coşkulu bir şekilde geçen iftar yemeğine Ordu ve Trabzon illerinden de katılımlar olduğunu ifade eden Giresun Büro Haksen İl Temsilcisi Serkan Yıldırım, “HAKSEN sendikamızın değerli üyeleri, aileleri ve değerli misafirler sizleri bu güzel günde bir araya getirmenin mutluluğu içindeyiz. İftar soframıza teşrifleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ramazan'ın iki haftasını geride bıraktık rabbim gerisini sağlık, sıhhat, huzur, barış içerisinde eriştirmeyi nasip eylesin. Biliyorsunuz ki bu aylar son derece önemli aylar. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Kuruluşumuzdan bugüne kadar HAKSEN olarak tek amacımız demokratik ve çağdaş sendikacılık ilkeleri çerçevesinde tüm yurttaşlar için sosyal adaletin sağlanması bizleri güçlü kılan anlayışımız olmuştur. Fazla zamanınızı alarak, sizleri burada sıkmak istemiyorum. Sendikamızın bu ilk yemeğinin özel olmasını hatıralara dokunmasını ve ilerleyen günlerde hoş, güzel bir anı oluşturmasını istiyorum. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan-ı Şerifinizi bir kez daha kutluyorum. Rabbim bizleri Ramazan-ı Şerif’e ulaştırdığı gibi, inşallah Ramazan Bayramına kavuştursun hepinizi bir kez daha muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.

 

Haber : Muzaffer Şahin

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.