Buray hayranlarını coşturdu

SANAT 21.05.2022 - 09:50, Güncelleme: 21.05.2022 - 09:50 14943+ kez okundu.
 

Buray hayranlarını coşturdu

Plajlar Bölgesi Projesinin birinci etabının açılışın ardından ise plajlar projesi kapsamında yapılan taş amfi bölgesinde, genç sanatçı Buray muhteşem bir konser verdi.
Büyük bir çıkış yakalayan pop müziğinin sevilen ismi Buray, Giresunlular ile bulaşmasında hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser alanına adeta akın eden Buray hayranları, ön sıralarda konseri takip edebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Alanı dolduran binlerce vatandaş, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Yaşananları ölümsüzleştirmek isteyen binlerce kişi o anları cep telefonuna kaydetti. Ücretsiz konserde hayranlarıyla buluşan genç sanatçı popüler şarkılarını coşkuyla seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından genç sanatçı, sahne performansıyla Giresunlular’dan tam not aldı.
Plajlar Bölgesi Projesinin birinci etabının açılışın ardından ise plajlar projesi kapsamında yapılan taş amfi bölgesinde, genç sanatçı Buray muhteşem bir konser verdi.

Büyük bir çıkış yakalayan pop müziğinin sevilen ismi Buray, Giresunlular ile bulaşmasında hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser alanına adeta akın eden Buray hayranları, ön sıralarda konseri takip edebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Alanı dolduran binlerce vatandaş, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Yaşananları ölümsüzleştirmek isteyen binlerce kişi o anları cep telefonuna kaydetti. Ücretsiz konserde hayranlarıyla buluşan genç sanatçı popüler şarkılarını coşkuyla seslendirildi.

Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından genç sanatçı, sahne performansıyla Giresunlular’dan tam not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.