Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
05 Haziran 2023 - 16:12

Bulancak’tan ilk hac kafilesi dualar eşliğinde uğurlandı!

Hudeybiye Turizm organizasyonuyla kutsal topraklara giden ilk hacı kafilesi Bulancak Sarayburnu Camiinden yapılan programla dualar eşliğinde uğurlandı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Bulancak’tan ilk hac kafilesi dualar eşliğinde uğurlandı!

Yıllardan beri Hac ve Umre Organizasyonu yapan Hudeybiye Hac ve Umre organizasyonu 1 Haziran Perşembe günü sabah 05,30 Sarayburnu camiinde yapılan uğurlama programının ardından Trabzon havaalanından saat 12:40 da Medine'ye hareket ettiler.

Giresun'dan 52 kişilik Hac kafilesi ile giden hacılar 4 Temmuz tarihinde yurda geri döneceğini ifade ettiler.

Emekli Kuran kursu öğreticisi Musa Çaki ve Emekli İmamhatip Abbas Pekdemir'in temsilciliğini yaptığı Tur adına konuşan Abbas Pekdemir Hacı yakınlarının rahat olmalarını hacı adaylarının emin ellerde olduğunu her yıl olduğu gibi sorunsuz bir şekilde görevlerini ifa ederek yurda döneceklerini belirttiler.

Isparta /Merkez
#hac #bulancak

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!