Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
27 Kasım 2025 - 11:22 - Güncellenme: 27 Kasım 2025 - 11:41 G: 27 Kasım 2025 - 11:41

Bulancak'ta vatandaşın sesi yankı buldu

Bulancak sahilinde dinlenmek isteyen vatandaşların kırık ve kullanılamaz durumdaki banklar nedeniyle yaşadığı mağduriyeti, Yıldız Haber olarak geçtiğimiz günlerde gündeme taşımıştık

0 Okunma 0 Paylaşım
Bulancak'ta vatandaşın sesi yankı buldu

Haberin ardından vatandaşın sesine kulak veren Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, ilgili birimleri hızla harekete geçirdi.

Belediye ekipleri sahil hattında tespit edilen kırık, zarar görmüş ve kullanım konforunu düşüren tüm banklarda bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Yapılan yenileme çalışmalarıyla sahil boyunca vatandaşların güvenli ve konforlu şekilde oturup dinlenebileceği alanlar yeniden düzenlendi.

Belediye yetkilileri, kent mobilyalarının düzenli olarak kontrol edildiğini ve vatandaşların talep ve şikâyetlerinin dikkate alındığını belirterek sahil bölgesindeki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Bulancak Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla sahilde daha temiz, düzenli ve kullanışlı bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.

#bulancakbelediyesi #sahilonarım #vatandaşınsesi

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!