Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
17 Aralık 2023 - 13:20 - Güncellenme: 17 Aralık 2023 - 13:26 G: 17 Aralık 2023 - 13:26

Bulancak'ta kar yağışı nedeniyle köyler beyaza büründü

Giresun'da kar yağışı hız kesmeden devam ediyor.

0 Okunma 0 Paylaşım
Bulancak'ta kar yağışı nedeniyle köyler beyaza büründü

Yaylalarda etkili olan kar yağışı, şehir merkezine yakın köylerde de kendini gösterdi. Bulancak'a bağlı Ezeltere Köyü, kar yağışı nedeniyle beyaza büründü.

Bulancak'a yaklaşık 30 kilometre mesafede bulunan Ezeltere Köyü'nde kar yağışı, sabah saatlerinde başladı ve gün boyunca etkisini sürdürdü. Kar kalınlığı, köyün yüksek kesimlerinde yer yer 20 santimetreyi buldu.

Köylüler, kar yağışı nedeniyle beyaza bürünen köylerini dolaşarak, karla oynadı ve kartopu savaşı yaptı. Bazı köylüler ise kardan adam yaptı.

Giresun Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kentte kar yağışı, önümüzdeki günlerde de devam edecek. Hava sıcaklığının, sıfırın altında 2-4 derece arasında seyredeceği tahmin ediliyor.

#Bulancak Kar #Giresun Kar #kar yağışı #Giresun #Bulancak #Ezeltere

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!