Bulancak’ta 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinliği

SANAT 07.06.2022 - 14:01, Güncelleme: 07.06.2022 - 14:03 14088+ kez okundu.
 

Bulancak’ta 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinliği

Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde hazırlanan "Hayat Boyu Öğrenme Haftası Şenlikleri" 7 Haziran Salı günü yapılan açılış ile başladı.
Bulancak meydanında düzenlenen etkinlikte, Bulancak Halk Eğitimi Merkezince koordine edilen sergide Usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından çeşitli ürünlerin tanıtımını yapıldı. Bulancak Meydanında yapılan açılışta konuşan Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ekizoğlu, Haziran ayının ilk haftasının Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlandığını belirterek, Türkiye genelinde pek çok etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade etti. Ekizoğlu, Hayat boyu öğrenmenin, birey ve topluma doğrudan dokunan, zaman, eğitim düzeyi, yaş gibi kısıtlamaları olmayan, her zaman her yerde yapılan ve herkes için ihtiyaca uygun geçerli ve kapsayıcı bir eğitim fırsatı sunan, öğrenen bireyden, öğrenen topluma dönüşümünün en önemli anahtarı olduğunu söyledi. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç sergi açılışı sırasında yaptığı konuşmada; ‘Bu güzel sergide emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Kaymakam Koç, stantları gezerken 77 yaşındaki Hikmet Karaahmet ile kısa süreliğine sohbet etti. Karaahmet’e okuma yazmayı hızlı öğrendiğini ve 4 ay içerisinde iki kademe geçtiğini vurguladı. Kısa bir yazı da okuyan Hikmet Karaahmet’i Bulancak Kaymakamı Ünal Koç tebrik etti. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut açılış öncesi kursiyerler tarafından yapılan çini tabağını Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’a hediye etti. Törene, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri, İdareciler ve vatandaşlar katıldı.  
Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde hazırlanan "Hayat Boyu Öğrenme Haftası Şenlikleri" 7 Haziran Salı günü yapılan açılış ile başladı.

Bulancak meydanında düzenlenen etkinlikte, Bulancak Halk Eğitimi Merkezince koordine edilen sergide Usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından çeşitli ürünlerin tanıtımını yapıldı.

Bulancak Meydanında yapılan açılışta konuşan Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ekizoğlu, Haziran ayının ilk haftasının Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlandığını belirterek, Türkiye genelinde pek çok etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade etti.

Ekizoğlu, Hayat boyu öğrenmenin, birey ve topluma doğrudan dokunan, zaman, eğitim düzeyi, yaş gibi kısıtlamaları olmayan, her zaman her yerde yapılan ve herkes için ihtiyaca uygun geçerli ve kapsayıcı bir eğitim fırsatı sunan, öğrenen bireyden, öğrenen topluma dönüşümünün en önemli anahtarı olduğunu söyledi.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç sergi açılışı sırasında yaptığı konuşmada; ‘Bu güzel sergide emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Koç, stantları gezerken 77 yaşındaki Hikmet Karaahmet ile kısa süreliğine sohbet etti. Karaahmet’e okuma yazmayı hızlı öğrendiğini ve 4 ay içerisinde iki kademe geçtiğini vurguladı. Kısa bir yazı da okuyan Hikmet Karaahmet’i Bulancak Kaymakamı Ünal Koç tebrik etti.

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut açılış öncesi kursiyerler tarafından yapılan çini tabağını Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’a hediye etti.

Törene, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri, İdareciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.