Bulancak'ta Eğitimin Geleceği Masaya Yatırıldı
Bulancak’ta hayat boyu öğrenme faaliyetlerinin geliştirilmesi ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi ve Bulancak İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap katıldı.

Toplantıda, ilçede eğitim olanaklarının geliştirilmesi, hayat boyu öğrenme faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon konuları ele alındı.

Katılımcılar, eğitim, kişisel gelişim ve toplumsal katılımı destekleyen projelerin yaygınlaştırılması için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda alınan kararların, Bulancak’ta eğitim faaliyetlerinin daha verimli yürütülmesine katkı sunması bekleniyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Türk futboluna geleceğin yıldızları Manisa’dan
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Bulancak’ta gece yarısı deprem!




Son Haberler
Giresun’dan Türkiye şampiyonluğu çıktı! Caner Çukur zirvede



