Bulancaklı Yazarlar fuarda ilgi gördü

YAŞAM 04.08.2022 - 16:47, Güncelleme: 04.08.2022 - 16:47 3488+ kez okundu.
 

Bulancaklı Yazarlar fuarda ilgi gördü

Giresun’un şirin ilçesi Espiye örnek bir faaliyet gerçekleştirerek mini bir kitap fuarına imza attı. 31 Temmuz ve 3 Ağustos tarihlerini kapsayan 1. Espiye Kitap Fuarı 4 gün Espiyeli kitapseverleri kitaplarla ve onların değerli yazarlarıyla buluşturdu.
Kendisi de bir yazar olan Zekeriya Beşirli’nin girişimleriyle, Espiye Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen kitap fuarına Espiye Belediyesi ve Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü büyük destek veriyor. Fuarda 20’nin üzerinde yazar, kitabevi ve yüzlerce kitap okuyucularının yüreklerine dokunmaya devam ediyor. Bulancak’ın önemli kalem erbaplarından Eğitimci Şair ve Yazarlarımız İsmail Güçtaş ile birlikte Olgun Albayrak ve Haşim Elkaya da bu fuara katılarak kitaplarını okuyucularıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadılar. Fuarda Bulancaklı yazarlardan başka Hatice Satgun, Celal Demir, Mehmet İpek, Gülşen Gaffaroğlu, Mustafa Onur Ustaoğlu, Murat Akyol, Ferhat Günaydın, Murat Bayrak,  Nihat Öztürk, Hurşit Köse, Recep Akın, Zekeriya Beşirli gibi isimler de katıldılar. Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karakayalı, İlçe Jandarma Komutanı Barış Doğan, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Tolga Cebeci, Espiye İlçesi ve Köyleri Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Ramazan Oturak ve çok sayıda resmi ve sivil toplum kuruluşu yönetici ve üyeleri ile Espiyeli vatandaşlar fuara yoğun ilgi gösterdiler.
Giresun’un şirin ilçesi Espiye örnek bir faaliyet gerçekleştirerek mini bir kitap fuarına imza attı. 31 Temmuz ve 3 Ağustos tarihlerini kapsayan 1. Espiye Kitap Fuarı 4 gün Espiyeli kitapseverleri kitaplarla ve onların değerli yazarlarıyla buluşturdu.

Kendisi de bir yazar olan Zekeriya Beşirli’nin girişimleriyle, Espiye Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen kitap fuarına Espiye Belediyesi ve Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü büyük destek veriyor. Fuarda 20’nin üzerinde yazar, kitabevi ve yüzlerce kitap okuyucularının yüreklerine dokunmaya devam ediyor.

Bulancak’ın önemli kalem erbaplarından Eğitimci Şair ve Yazarlarımız İsmail Güçtaş ile birlikte Olgun Albayrak ve Haşim Elkaya da bu fuara katılarak kitaplarını okuyucularıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadılar.

Fuarda Bulancaklı yazarlardan başka Hatice Satgun, Celal Demir, Mehmet İpek, Gülşen Gaffaroğlu, Mustafa Onur Ustaoğlu, Murat Akyol, Ferhat Günaydın, Murat Bayrak,  Nihat Öztürk, Hurşit Köse, Recep Akın, Zekeriya Beşirli gibi isimler de katıldılar.

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karakayalı, İlçe Jandarma Komutanı Barış Doğan, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Tolga Cebeci, Espiye İlçesi ve Köyleri Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Ramazan Oturak ve çok sayıda resmi ve sivil toplum kuruluşu yönetici ve üyeleri ile Espiyeli vatandaşlar fuara yoğun ilgi gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.