Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
05 Haziran 2026 - 09:10 - Güncellenme: 05 Haziran 2026 - 09:19 G: 05 Haziran 2026 - 09:19

Bulancak’ın Karşılama Komitesi Tügva Mı?

Çarşamba günü bir dizi ziyaret kapsamında Giresun’a gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Bulancak programı, ilçede tartışmalara neden oldu.

0 Okunma 0 Paylaşım
Bulancak’ın Karşılama Komitesi Tügva Mı?

Giresun merkezde bir okulda öğrencilerle bir araya gelen Bakan Tekin’in, Bulancak’ta devlet okulları ve resmi kurumlar yerine TÜGVA’yı ziyaret etmesi kamuoyunda soru işaretleri oluşturdu.

Daha önce ilçeye gelen birçok devlet erkanının da benzer ziyaretlerde bulunması, “Bulancak’ın karşılama komitesi TÜGVA mı oldu?” sorusunu gündeme taşıdı.

Diğer sivil toplum kuruluşlarından farklı bir statüsü bulunmayan TÜGVA’ya gösterilen bu özel ilginin ilçede tepkiyle karşılandığı ifade edilirken, bir devlet bakanının ilçede resmi kurumları ve okulları geri planda bırakarak yalnızca TÜGVA’yı ziyaret etmesi, bazı çevreler tarafından “devlet adabına uygun olmayan bir tercih” olarak değerlendirildi.

Yaşanan ziyaretin ardından Bulancak kamuoyunda, devlet protokolünün tüm kurumlara eşit mesafede durması gerektiği yönünde yorumlar yapıldı.

#Yusuf Tekin #Giresun #ziyaret #Bulancak

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!