Bulancak’a yeni proje

GÜNDEM 20.09.2021 - 20:43, Güncelleme: 20.09.2021 - 20:43 4240+ kez okundu.
 

Bulancak’a yeni proje

Bulancak’ta uzun yıllardır eksikliği hissedilen ve seçim vaatleri arasında olan Şehir Tuvaleti projesi hayata geçiyor.
Bulancak Belediyesinden konu hakkında yapılan açıklamada; ‘Yeni Sahil Park düzenlemesi içinde, İskele Kavşağı tarafında merkezi bir alanda konumlandırılan “Bulancak Belediyesi Ücretsiz Şehir Tuvaleti Projesi” bu anlamda önemli bir ihtiyacı karşılamış olacak. İçerisinde; bay-bayan tuvaletleri, lavabolar, engelli tuvaletleri ve duşlar olacak şekilde planlanan tesiste müzik yayını da yapılacak. Temizliği ve bakımı belediyemiz tarafından yapılacak ve ücretsiz olarak hizmete sunulacaktır. Proje kapsamında park alanı içinde bulunan eski amfi-tiyatro/cafe tesisi yıkılarak kaldırılırken, kazanılacak alanda inşa edilecek’ denildi. Belediye Başkanım Recep Yakar,  “Önemli bir eksikliği dolduracağını düşündüğümüz Bulancak Belediyesi Ücretsiz Şehir Tuvaleti mimarisiyle de çevresine değer katacaktır. Alanda cafe, çay ocağı ve yeşil alanlarda yeniden düzenlenerek hizmete açılacak olup, ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Bulancak’ta uzun yıllardır eksikliği hissedilen ve seçim vaatleri arasında olan Şehir Tuvaleti projesi hayata geçiyor.

Bulancak Belediyesinden konu hakkında yapılan açıklamada; ‘Yeni Sahil Park düzenlemesi içinde, İskele Kavşağı tarafında merkezi bir alanda konumlandırılan “Bulancak Belediyesi Ücretsiz Şehir Tuvaleti Projesi” bu anlamda önemli bir ihtiyacı karşılamış olacak. İçerisinde; bay-bayan tuvaletleri, lavabolar, engelli tuvaletleri ve duşlar olacak şekilde planlanan tesiste müzik yayını da yapılacak. Temizliği ve bakımı belediyemiz tarafından yapılacak ve ücretsiz olarak hizmete sunulacaktır. Proje kapsamında park alanı içinde bulunan eski amfi-tiyatro/cafe tesisi yıkılarak kaldırılırken, kazanılacak alanda inşa edilecek’ denildi.

Belediye Başkanım Recep Yakar,  “Önemli bir eksikliği dolduracağını düşündüğümüz Bulancak Belediyesi Ücretsiz Şehir Tuvaleti mimarisiyle de çevresine değer katacaktır. Alanda cafe, çay ocağı ve yeşil alanlarda yeniden düzenlenerek hizmete açılacak olup, ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.