Bulancak’a Kaymakam Başar vekalet edecek

SİYASET 21.03.2022 - 12:47, Güncelleme: 21.03.2022 - 12:47 35226+ kez okundu.
 

Bulancak’a Kaymakam Başar vekalet edecek

Kaymakam Ali İkram Tuna’nın Büyükçekmece Kaymakamlığına tayin olmasının ardından boş kalan Bulancak kaymakamlığına Piraziz Kaymakamı Furkan Başar vekalet edecek.
2020 yılında Piraziz Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Başar, İstanbul’da doğdu. Orta öğrenimini Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesinde tamamlayan kaymakam Başar, 2017 yılında Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 2017 yılında Maliye Bakanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak ilk görevine başlayan Başar, 2017 yılında İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2018 Mart ayında Tekirdağ Valiliğinde 106. Dönem Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kaymakam refikliği stajını ise Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yapan ve akabinde sırasıyla Kütahya’nın Şaphane ve Hisarcık ilçelerinde vekalet stajını tamamlayan Kaymakam Başar,  2019 yazında İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığında üç ay süre ile dil eğitimi alarak, ardından teftiş stajını mülkiye başmüfettişi gözetiminde Manisa’da tamamladı. Yurt dışı stajı kapsamında İngiltere’de bulunan Başar, Manchester Metropolitan Üniversitesinde altı ay süre ile yabancı dil eğitimi almasının ardından İçişleri Bakanlığının 11.09.2020 tarihli onayı ile Piraziz Kaymakamlığına atanmıştı.
Kaymakam Ali İkram Tuna’nın Büyükçekmece Kaymakamlığına tayin olmasının ardından boş kalan Bulancak kaymakamlığına Piraziz Kaymakamı Furkan Başar vekalet edecek.

2020 yılında Piraziz Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Başar, İstanbul’da doğdu. Orta öğrenimini Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesinde tamamlayan kaymakam Başar, 2017 yılında Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 2017 yılında Maliye Bakanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak ilk görevine başlayan Başar, 2017 yılında İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2018 Mart ayında Tekirdağ Valiliğinde 106. Dönem Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

Kaymakam refikliği stajını ise Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yapan ve akabinde sırasıyla Kütahya’nın Şaphane ve Hisarcık ilçelerinde vekalet stajını tamamlayan Kaymakam Başar,  2019 yazında İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığında üç ay süre ile dil eğitimi alarak, ardından teftiş stajını mülkiye başmüfettişi gözetiminde Manisa’da tamamladı. Yurt dışı stajı kapsamında İngiltere’de bulunan Başar, Manchester Metropolitan Üniversitesinde altı ay süre ile yabancı dil eğitimi almasının ardından İçişleri Bakanlığının 11.09.2020 tarihli onayı ile Piraziz Kaymakamlığına atanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.