Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
21 Temmuz 2026 - 09:57 - Güncellenme: 21 Temmuz 2026 - 10:01 G: 21 Temmuz 2026 - 10:01

Bulancak Ustam Çiğ Köfte Bir Yaşında

Bulancak Belediyesi arkasında hizmet veren Ustam Çiğ Köfte, kuruluşunun birinci yılını geride bıraktı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Bulancak Ustam Çiğ Köfte Bir Yaşında

Cemal Gündoğdu ve eşi tarafından işletilen iş yeri, sunduğu ürünler ve kampanyalarla ilçe halkına hizmet vermeyi sürdürüyor.

Bir yıl önce Bulancak’ta faaliyete başlayan Ustam Çiğ Köfte, kısa sürede vatandaşların ilgi gösterdiği işletmelerden biri hâline geldi. Merkezi İstanbul’da bulunan markanın Türkiye genelinde yaklaşık 200 şubeyle hizmet verdiği belirtildi.

Bulancak Ustam Çiğ Köfte İşletmecisi Cemal Gündoğdu, müşterilerine taze ve kaliteli ürünler sunmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Gündoğdu, “İncecik lavaşa sarılan dürümlerimizden bol yeşillikle servis edilen çiğ köftemize kadar her lokmada aynı tazelik ve lezzet müşterilerimizi bekliyor. İster öğle molasında ister akşam sevdiklerinizle aynı sofrada, sunduğumuz kampanyalarla paylaşmanın keyfi ve lezzeti ikiye katlanıyor. Haftanın yedi günü saat 11.00’den gece 24.00’e kadar hizmet veriyoruz.” dedi.

Farklı Lezzetler Menüde Yer Alıyor

İşletmede klasik çiğ köfte ürünlerinin yanı sıra farklı seçeneklerin de sunulduğunu belirten Gündoğdu, çiğ köfte suşi menüsünde turşu, domates, acı biber ve süzme yoğurtla hazırlanan suşi çiğ köfte ile Doritoslu suşi çiğ köfte seçeneklerinin bulunduğunu ifade etti.

Öğrenci menüsünün 70 TL, standart menünün ise 130 TL olduğunu kaydeden Gündoğdu, her ayın 1’i ve 20’sinde uygulanan yüzde 50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşları işletmeye davet etti.

 

#Ustam Çiğ Köfte #Bulancak

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!