Bulancak İstiklal İlkokulu Öğrencisi Müberra Öztürk’ten Büyük Başarı
Bulancak İstiklal İlkokulu 4-C sınıfı öğrencisi Müberra Öztürk, "Ufka Yolculuk Kitap Okuma Yarışması"nda gösterdiği üstün başarıyla okul birincisi, ilçe birincisi ve Giresun ili üçüncüsü oldu.
Türkiye genelinde düzenlenen Ufka Yolculuk Kitap Okuma Yarışması, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını ve düşünsel gelişimini desteklemeyi amaçlıyor. Bu yılki yarışmada öğrenciler, “Maske Düştü” adlı kitabı okuyarak bilgi sınavına tabi tutuldu.
Bulancak İstiklal İlkokulu 4C sınıfı öğrencisi Müberra Öztürk, yarışmaya büyük bir azimle hazırlandı. Sınavda sorulan 40 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak dikkat çeken Öztürk, okul birinciliği ve ilçe birinciliğinin yanı sıra, Giresun genelinde üçüncülük elde etti.
Başarıda Öğretmenlerin Katkısı Büyük
Müberra Öztürk’ün bu başarısında sınıf öğretmeni Fırat Çelik ve yarışmanın takibini yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Büşra Türkyılmaz’ın katkısı büyük. Her iki öğretmen, öğrencinin sürece etkin katılım göstermesi ve sınav sürecine disiplinli bir şekilde hazırlanmasında destek oldular.
Okul yönetimi ve öğretmenler tarafından büyük takdir gören Müberra Öztürk, kitap okuma alışkanlığının önemini bir kez daha ortaya koydu.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun’un yeşil alanları bakıma alındı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







